Kuvaus

Ihmisen psykologinen kehitys 2008
Timo Ahonen; Heikki Lyytinen; Jari-Erik Nurmi; Paula Lyytinen; Lea Pulkkinen; Isto Ruoppila

Kirja tarkastelee selkeästi ja esimerkkien avulla ihmisen psykologisen kehityksen vaiheita varhaislapsuudesta keskilapsuuden ja nuoruuden kautta aikuisuuteen ja vanhuuteen.

Teoksessa kehitysvaiheiden kuvauksen läpäisee kaksi teemaa: Oppimista ja siihen liittyviä ongelmia tarkastellaan ensin perheessä, sitten koulussa ja työpaikalla ja lopulta vanhenevien kansalaisten sopeutuessa tietoyhteiskuntaan. Sosiaalisia suhteita käsitellään ensin lapsuuden perheessä ja kouluympäristössä ja sen jälkeen parisuhteessa, omien lasten kasvatuksessa ja sopetutumisessa koko ihmisyhteisöön.

Ihmisen psykologinen kehitys jatkuu koko eliniän joskin erilaisia painotuksia, vivahteita ja muotoja saaden. Nykyään useat kehityksen virstanpylväät ovat muuttaneet paikkansa. Koulutus aloitetaan lapsena jo esikoulussa, mutta opiskelua saatetaan jatkaa pitkälle aikuisvuosiin asti. Samaan aikaan siirtyminen työelämään on myöhentynyt, ja eläkkeelle halutaan jäädä yhä nuorempina.

Kirja sopii kehityspsykologian opiskeluun yliopistossa sekä sosiaali- ja kasvatusalojen opintoihin ammattikorkeakoulussa ja avoimessa yliopistossa. Uusimmasta tutkimustiedosta, osuvista esimerkeistä ja kehityshaasteiden kiinnostavista pohdinnoista on paljon hyötyä myös opettajaksi opiskeleville ja sosiaalialan ammattilaisille.

Laatikko  #7

 


KATSO MYYNTIKOHTEENI

Lähetys Lähetän postin kautta voi myös noutaa

Maksutavat Tilinumero tulee tilauksen yhteydessä jolle voi siirtää, käteinen käy myös  jos esim. noutaa

Paketti hinnat
Posti lähetä paketti
Jos postin osoite on muuttunut
Google posti lähetä paketti

Kirje hinnat
Posti Kirje hinnat
Jos postin osoite on muuttunut
Google Posti kirje hinnat

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 16 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 101 vrk 16 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.