Tuote on myyty käyttäjälle tappui hintaan 355 €

Kuvaus

Seitsemän Timo Sarpanevan 1966 suunnittelemaa Festivo-sarjan kynttilänjalkaa, yksi solmuisesta seitsensolmuiseen. Seitsensolmuisesta ja kolmisolmuisesta puuttuvat alkuperäislaatikot, muista ne löytyvät. Kaikki seitsämän kynttilänjalkaa ovat käyttämättömiä eli niissä ei ole poltettu kynttilää, ehjiä, I-tarrat paikoillaan ja muutoinkin uudenveroisia, pölyä kylläkin löytyy. Alkuperäispakkauksissa on varastointikulumaa hyvin vähän ja ovat ehjiä. Myydään kokonaisuutena ei yksitellen.

Lue kohteen kuvaus ja katso kuva(t) huolella. Klikkaa kuva(t) suuremmaksi.

Toimituskulut maksaa ostaja. Toimituskulut Suomeen (ulkomaille käytä kysymysosiota) :

- paketti alle 2 kg 7 euroa
- paketti alle 5 kg 9 euroa

Toimituskulut veloitetaan painon, ei kohteiden lukumäärän mukaan eli useampi kohde samassa lähetyksessä ja säästät kuluissa.

Maksuehto : tilisiirtona, jonka tulee näkyä tililläni 5 vrk sisällä huutokaupan päättymisestä Maksuyhteystiedot ilmoitan ostajalle vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä.

Kun suoritus näkyy tililläni, niin paketti lähtee kahden arkipäivän sisällä. HUOM !!! Lähetän tuotteen VAIN Huuto.net:stä saamaani osoitteeseen. Kirjaamaton tai vakuuttamaton lähetys ostajan vastuulla.

Tämä on kahden yksityishenkilön välistä kauppaa, kaupan kohteella ei ole takuuta eikä palautusoikeutta. Mikäli kohteen kuvauksessa tai kuvassa on virheellisyyksiä, myyjä vastaa virheestä ja hinnanalennus tai kaupanpurku ovat mahdollisia toimenpiteitä. Mikäli ostaja ei suorita maksua ehdoissa mainittuna aikana, on myyjä oikeutettu purkamaan kaupan ja tästä on seurauksena negatiivinen palaute sekä ilmoitus Huuto.net'n ylläpidolle.


"Haku": arabia wärtsilä iittala timo sarpaneva 60-luku 1960-luku 1966 kynttilänjalka kynttilänjalat kynttilä solmu solmut alkuperäislaatikko originaalilaatikko laatikko

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
355 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.12.2019 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.12. klo 12:55
Kysymys poistettu.