Kuvaus

Pehmeäkantinen pokkari
441 sivua

Ilkka Remes: Karjalan lunnaat
Wsoy pokkari, 2011 (Ensimmäinen painos ilmestyi 1998)

Maria Fillmore, omaa sukua Mankki, ryhtyy Naton laajentumista jarruttavan venäläisryhmän käsikassaraksi selvittääkseen välit dramaattisen menneisyytensä kanssa.

USA:n ja Venäjän huippukokous Helsingissä päättyy kulissien takana paniikkiin: isäntämaan Suomen sekä Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien elimistössä jäytää geeniteknisesti muokattu botulinus-myrkky, joka johtaa varmaan kuolemaan neljän vuorokauden kuluessa. Parannuskeinoa ei ole – paitsi vasta-aine, jota on vain Marian hallussa.

Marian vaatimus pakottaa presidentit seinää vasten. Alkaa Suomen maaperälle ulottuva Yhdysvaltain historian suurin ja salaisin poliisioperaatio, jota johtaa CIA:n kovimpaan ytimeen kuuluva Harry McLeon. Hän pääsee Marian jäljille ja huomaa kunnioittavansa tätä yhä enemmän.

Mutta Marian pahimmat viholliset eivät ole enää viranomaiset vaan venäläiset, joita hän on Suomen edun nimissä pettänyt – ja jotka ovat harhauttaneet häntä alusta asti. Maria joutuu viisivuotiaan tyttärensä kanssa raamatulliset mittasuhteet saavuttavaan painajaiseen, joka syöksee Suomen valtiojohdon perimmäisten kansallisten ratkaisujen eteen.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 22 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 76 vrk 22 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.