Tuote on myyty käyttäjälle a-fiskars hintaan 27 €

Kuvaus

Olen kerännyt vanhoja mielenkiintoisia ilma aseita, pistooleja ja kivääreitä, jos ne ovat minua miellyttäneet. Tässä on oikeastaan MUSEO ANTIIKKI ESINE, vanha ilmakivääri, merkki on Diana 25. Valmistus on tehty noin vuonna 1950-1955 ja on vahva perus ilmakivääri . Made in Germany seisoo aseen jousirummun kyljessä.

Pituus on 96cm  ja paino noin 2,5kg  Materiaali on terästä ja puuta, taittuva piippu ja kierrejousi antaa voiman. 

WF29AP809 Ilmakivääri  käytetty. Ei vaadi aseenkantolupaa. On ensinmäinen perusmalli, ilman hienouksia ja kaikenlaisia säätöjä. Pyrittiin rakentamaan "alokas " malli, jolla oppii kunnolla ampumaan ja pidenmälle ampumaharrastuksessa menneelle oli muita malleja, myöhemmin, paljon myöhemmin tuli tehtaan  malli 25D jne... 

Muista, että jokaista asetta on käsiteltävä aina niin, kuin se olisi ladattu. Älä osoita milloinkaan kohti ihmistä. Erityisesti silmät ovat suuri vaara ! 

Aseenkantolupaa ei vaadita. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Haluat paketin päälle myös puhelinnumerosi ja e-maili osoitteen, ehkäpä jopa IBAN koodin ?  Tätä en tee, sillä Keski-Euroopassa on niin paljon kaheleita, jotka keräävät e-maili osoitteita omiin hämärä-käyttöihin ja muukin tiedon jakaminen kaikille on naivia ja sinisilmäistä, maailma ei ole pelkkä Suomi. Paketin päälle tulee huutajan nimi ja osoite, ei muuta. Siinä muodossa kuin huutonettiin olet itse ilmoittanut. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

27 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.9.2018 14:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.