Kuvaus

Ilmalämpöpumpun etäohjaukseen sopiva IR kaukosäädin/lähetin liitetetään WiFi verkkoon, ja sen jälkeen voit ohjata laitteen kännykkä appilla etänä esim. ilmalämpöpunppua. Opeta kaukosäätimen tärkeät toiminnot kuten ilmalämpöpumpun lämpö ylös/alas ja Power ON/OFF infrapuna lähettimelle ja sen voit säätää huvilan lämmitystä etänä. Oppii myös muidenkin IR kaukosäätimien toiminen, kuten TV tai vastaavat.

BlitzWolf BW-RC1 - katso lisätietoja ja video
https://www.omavahti.fi/tuote/ilmalampopumpun-etaohjaus/
https://www.omavahti.fi/tuote/lampopumpun-etaohjaus/

Tutustu myös toisessa ilmoituksessa olevaan WiFI sähkönkulutusmittariin. Mittaria on kahta mallia - sisä ja ulkokäyttöön. Molemmissa tehonkesto 16A.
https://www.omavahti.fi/tuote/sahkomittari-wifi/
https://www.omavahti.fi/tuote/alypistorasia-wifi/

WiFi kytkimelle ja etäkaukosäätimelle toimii sama ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä appi jonka voit ladata linkkien kautta tai helposti QR-koodilla. Minulla on yksi pistorasiaan liitettävä BlitzWolf testikäytössä. Jos haluat testata appia, niin kysy tunnuksia viestillä.

Hakusanoja: Telldus Proove Nexa zwave Z-Wave zigbee Fibaro Vera Cozify WLAN jouluvalojen sähköjen aikaohjaus kännykkä appi app sähkön etäohjaus sähkö mittari johtoon älykoti smart home Homekit Hue Google Home Trådfri Tradfri GSM pistorasia lämpötila anturi SimPal Tuta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 1 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

47 € Sulkeutuu 98 vrk 1 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.