Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Without Warning (1980) suom. Ilman varoitusta

1980-luvun videovuokraamojen VHS-hyllyjen muistoisa kauhu/scifi/gore -filmi kumpikampinimillä "Ilman Varoitusta / Varoitus"

Huikea kulttileffa, jonka ulkoavaruuden saalistaja -idea pöllittiin Predatoriin (1987). Pääosissa Oscar-voittajat: kovisroolien erikois/ydinosaaja Jack Palance (Etäisten laaksojen mies) ja vainoharhaisena ex-sotilas kylähulluna Martin Landau (Ed Wood, Avaruusasema Alfa)

Työryhmäkään ei ole heikossa hapessa: kuvaajana Oscar-ehdokas Dean Cundey (John Carpenter's Halloween 1978 + The Thing 1982 ym.) ja tehosteet: tripla Oscar-voittaja Greg Cannom

Uncut - Leikkaamaton versio, HD remasteroitu kuva/ääni, Classic Cult Collection

Ei tekstitystä suomeksi

 

"Hurja matka kuoleman laaksoon jossa ennen metsästettiin eläimiä... ja nyt saaliina ovat ihmiset"

 

 

Erämaassa ei voi enää tuntea oloansa turvalliseksi. Lentävät hampaistetut oliot ovat alkaneet hyökätä kohti ihmisiä, ja hullun miehen varoituksista huolimatta (välittämättä) metsissä leireillään edelleen.

Kaksi nuorta nilkuttaa alienin teurastuksesta nipin napin elossa takaisin ja pelastautuu lähibaariin, mutta heidän tarinansa nielee vain paikallinen kylähullu.

Pian huomataan, että verta imevät olennot ovat orgaanisia aseita, jotka kuuluvat jollekin paljon suuremmalle ja vaarallisemmalle: valtava täysin armoton saalistajia ulkoavaruudesta on tullut metsästämään ihmisiä ... mätäneviksi palkintopokaaleiksi ... ja koko kylä on ruokalistalla!

 

Tämä leffa voi hyvinkin olla yksi historian unohdetuimpia kauhuelokuvan helmiä. Oscar-voittajat Jack Palance ja Martin Landau päärooleissa, ja erikoistehosteista vastaa tripla Oscar-voittaja Greg Cannom (Benjamin Buttonin hämmästyttävä elämä).

Ilman Varoitusta oli valtavana inspiraationa menestyselokuvalle Predator, tämän on myöntänyt myös Arnold Schwarzenegger. Jopa hirviön rooliin pestattiin sama henkilö: 220-senttimetriä pitkä Kevin Peter Hall.

Kameran takana on Dean Cundey, mies joka on kuvannut John Carpenter klassikoita (Pako New Yorkista ja muut), Paluu tulevaisuuteen ja Spielbergin Jurassic Park.

 

Ohjaus: Greydon Clark (Satan's Cheerleaders 1977)

Käsikirjoitus: Lyn Freeman, Ben Nett, Steve Mathis, Daniel Grodnik (Kauhun kiskot - Terror Train 1980)

Näyttelijät: Jack Palance (Batman, Etäisten laaksojen Mies), Martin Landau (Mission Impossible, X-files the movie 1998), Tarah Nutter, Christopher S. Nelson, Sue Ane Langdon, Neville Brand (Stalag 17), Cameron Mitchell, Darby Hinton, David Caruso (CSI Miami, Rambo - Taistelija), Lynn Theel, Larry Storch, Ralph Meeker (Kiss Me Deadly, Likainen Tusina), Mark Ness, Burt Davis, Kevin Peter Hall (Predator 1-2, Monster in the closet)

 

Kesto: 89 min, 93 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 1.85:1 Anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti

Ei suomi tekstitystä

 

Ekstrat:

  • Kommenttiraita

  • Valokuva galleria

  • Trailerit


 

Kunto: Uusi ja muoveissa


 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kauhuscifi, Alien, Predator, Bad taste, The incredibly strange creatures who stopped living and became mixed-up zombies

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 6:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.