Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Juhansonin matkat tapahtuivat viime sodan aikan aja kirja on jaettu kahteen osaan - matkat Suomessa ja matkat Saksassa. Päähenkilöinä ovat itse Juhansson, Voldemar Jaanin poika ja hänen toverinsa virolaiset vapaaehtoiset saman joukkueen samasta ryhmästä - ennen kaikkea merimies Karla Printsmann, entinen tallinnalainen laitakaupungin sankari Peeter Pika ja muutamia muita herrasmiehiä, mukana tekijä.

Millainen sitten on kirjan sankari Voldemar Juhanson, joka viime sodan aikanna palveli asevelvollisena Viron ja Neuvostoliiton sekä vapaaehtoisena Suomen ja Saksan armeijoissa? Hän on mies, joka ei tee päätelmiä etukäteen vaan vasta sitten kun olosuhteet ovat selvillä - hän ei ole kiihkoilija eikä fanaatikko, vaan realistinen idealisti. Juhanson on virolainen ja virolaiset ovat pieni kansa. Pieni kansa ei voi luottaa voimaansa - nyrkin heiluttaminen ja avoin vastarinta, vaikkakin oikeuksiasi olisi loukattu, ei usein voi tulla kysymykseen - vastustajat kun ovat enimmäkseen suuria kansakuntia. Mutta pienenkin kansan ja Juhanssoninkin täytyy elää, ja  niin yritti myös Viron kansa ja Juhansson viime sodan aikana elää elämäänsä mahdollisuuksiensa mukaan. Tämä lähtökohtana - tulla toimeen vaikeissakin olosuhteissa - määrää myös hänen toimintansa."

1961. 386 sivua. Nidottu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2017 12:09

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.