Kuvaus

Upeat ilmasotakoulu kehykset maamme lennoston alkuajoilta!

Harvinaiset.

Hienot koristelut ympäriinsä.

Kunto: Kulumaa koristeluissa, kulmassa vekkiä jne, lasi puuttuu, mutta varmaan mahdollista vaihtaa toiseen, koska melko tavanomainen koko (jää ostajan tehtäväksi ja pähkäiltäväksi.) Joka tapauksessa hienot. Kuvan 4 isompi vekki alapuolella oikeassa kulmassa, joten jää peittoon, jos kehys tässä asennossa. Mahdollista pitää myös toisessa asennossa lappeellaan. Seisontatukea pitävä alkuperäinen naru ehjä. Eipä näille kilpailujaa löydy.

Koko noin 19 x 15 cm.

Sanoisin, että aukon koko mahdollistaa maksimissaan noin 14,2 x 10 cm kokoisen kuvan laittamisen sinne. Myös vanha postikorttikoko täyttää tilan, mutta täytyy kiinnittää jotenkin taustaan, jotta on kohdillaan aukon keskellä. Eli aika monikäyttöisesti voi mielestäni käyttää.

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina 6,85 euroa.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tuote ei ole uusi ja patinaa on mainitulla tavalla, minkä hyväksyt huutaessasi. Katso kuvat ja tee oma arviosi. Ei palautusoikeutta.

Katso muutkin kohteeni! Myynnissä paljon militariaa ja kunniamerkkejä!

Hakusanoja: Ilmasotakoulu, lentosotakoulu, ilmailukoulu, lentäjä, lennosto, ilmavoimat, ilmailu, Utin lentorykmentti 3, lentorykmentti 4, Lentolaivue 34, Messerschmitt, Utin Mersu, Fokker, Brewster, Karhumäki, Karhu 48, hävittäjä, ilmasota, ilmasodankäynti, pilotti, hävittäjälentäjä, lentäjäsankari, isänmaa, patriootti, Mannerheim-risti, soturi, sotilas, Suomen armeija, puolustusvoimat, taistelija, mitali, militaria, kehykset, kehys vanha, antiikki, vintage retro, harvinainen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 22 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

65 € Sulkeutuu 57 vrk 22 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.