Kuvaus

Airi Hast - Matti A. Pitkänen - Rauno Ruotsinsalo: Iltakirjaimia ja pieniä asioita. Artko, 1968. Kovakantinen 30 x 23 cm, 42 sivua. Ensimmäinen ja ainoa painos.

Ihastuttava iltakirja ja eräänlainen aapiskirja, tunnetun valokuvaajan Matti A. Pitkäsen, Airi Hastin ja Rauno Ruotsinsalon yhteistyönä syntynyt valokuvakirja lapsen kohtaamista asioista ja niiden merkityksestä. Kutakin sanaa käsitellään omalla aukeamallaan, jossa myös aiheeseen liittyvä värisävytetty valokuva. Sanat ovat Aika, Hauskaa, Piilo, Usko, Ja, Yksin, Elämä, Mielikuvitus, Nyrkki, Tuhma, Silmät, Oppiminen, Ääretön, Valmis, Lahja, Ihme, Kiltti, Rikas ja Öisin. Nostalginen, kaunis ja erilainen lastenkirja. Kannessa tyttö, nalle ja sateenvarjo.

"Tämä kirja on syntynyt kolmen henkilön hauskana yhteistyönä. Olemme tarkoittaneet tämän pohjaksi pienille, hiljaisille iltakeskusteluille. Iltasadun asemesta voidaan lapsen kanssa keskustella monista ihmisten maailmaan kuuluvista tärkeistä asioista. Keskustelu opettaa lasta ilmaisemaan itseään ja tekee maailman hänelle hiukan tutummaksi."

Erinomainen, jokseenkin uudenveroinen vanha lastenkirja, kannet lähes kulumattomat, sivut kuin uudet. Soveltuu myös lahjakappaleeksi.

aapinen - lukemaan oppiminen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 20 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 85 vrk 20 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.