Kuvaus

Kerran käytössä ollut (vanhojen tansseissa), ei ole pesetetty. Ostettu  laadukkaita pukuja myyvästä morsius- ja juhlapukujen erikoisliikkeestä, Seremonia. Iltapuku sopii vaikka hääpuvuksi, jos morsian haluaa pukeutua muuhun väriin kuin perinteiseen valkeaan. Tai sitten sopii hyvin kaasolle juhlapuvuksi.

Puku on malliltaan yksinkertaisen kaunis ja ajaton, helma levenee alaspäin.  Yläosa on toppimainen, jossa on mahdoll. käyttää myös kapeita olkaimia (spahg. olkaimet), jotka ovat mekon sisäpuolella piilossa. Takaosa on kiinteä, ei ole siis mitään korsettinauhoja tmv., vetoketju on takana pukemisen helpottamiseksi. Päällikangas on ohutta läpikuultavaa jossa paljon kauniita paljetti/helmi koristeisia kuviointeja, alakangas on tumman sinistä satiinimaista kangasta, sen alla alushame "osasto" eli valkoista tylliä kahdessa helmakerroksessa ja lopuksi vielä itse alusvuori.

Pukuun tulee mukana myös erillinen vanne-alushame(valkoinen) vannehalk. n. 60cm, hartiahuivi (195cm x 47cm) joka samaa kangasta puvun päällikankaan kanssa, hartiahuivissa on koristeita huivin reunoilla. 

Puku ollut käytössä henkilöllä, jonka kuppikoko on 75B. Iltapuvun kokomerkintä on 8.

Tarkista mitat alta, mitat on otettu puvun päällipuolelta.

vyötärö 37 cm x2

pituus sivusta 132 cm, pituus edessä n. 135cm

selän leveys yläreunassa 41cm

yläreunan (topin) ympärys n. 82 cm

Kuntoluokituksen laitan hyväksi, vaikka mielestäni yhden kerran käytön jälkeen iltapuku asusteineen on enemmän uudenveroinen kunnoltaan. Säilytetty pukupussissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
250 €
Sulkeutuu 7 vrk 23 h
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 250 € Sulkeutuu 7 vrk 23 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.