Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Impro® Tuhmat K18- Kortit on kehitetty rajumman huumorin ystäville eivätkä todellakaan sovellu kukkahattutädeille. Tuhmien K18- Korttien kysymykset saavat paatuneimmankin yksilön silmät pyörimään päässä. K18- kortit soveltuvat erittäin hyvin ohjelmanumeroksi polttareihin, varpajaisiin, pikkujouluihin ja muihin vastaaviin kemuihin. Huomaathan, että K18- kortit eivät välttämättä sovellu perheen parissa vietettyihin peli-iltoihin.

Voit pelata pelkästään Tuhmilla K18-korteilla tai sitten lisätä kortit Impro - Hullunhauskan Seurapelin peruskorttien mukaan, jolloin saat lisäjännitystä peli-iltoihin. 

Palautetta pelistä:

"Pelattuani IMPRON Tuhmilla Korteilla minun täytyy sanoa, että Suomesta tulee erittäin outoja, hulluja ja mielenvikaisia keksintöjä ja teidän pelinne kuuluu näiden joukkoon!" - Marc Dräger, Boardgame Junkie -

"Korkattiin peli naisten kesken omissa polttareissani. Aluksi ei ymmärretty oikein sääntöjä ja niiden tulkinnassa tulikin pieni tovi aluksi vietettyä. Kun saimme pelin viimein käyntiin, ymmärrettyämme säännöt, niin naurusta ei meinannut loppua tulla. Olin jopa yllättynyt että moni hieman rajallisellakin huumorintajulla varustautunut nainen porukastamme lähti mukaan peliin täydellä antaumuksella, enempää punastelematta ja arkailematta. Kysymykset kun ovat hieman härskeämpiä. 6/5!"

"Tätä pakkaa ja peliä useampaan otteeseen pelanneena, se ei petä koskaan! On saanut ihan pissat housuissa räkättää ja sopivan ronskia huumoria aikuiseen makuun. Suosittelen kaikille joilla on vähääkään kiero huumorintaju ja halu pitää hauskaa!"

"Pelasimme Improa syntymäpäiväjuhlissani, ja ehdottomasti paras juomapeli EVER! Annamme kuusi tähteä viiden sijaan!" - Synttäriporukka Reposaaressa 2022 -

Tästä linkistä peliesittelyyn!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 19:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.