Kuvaus

Toimitus Kulut SISÄLTYY HINTAAN Suomessa = 0€

  • Huuda, saat ohjeet sekä tili no Automaattisesti meiliisi sitten vain Maksat, siinä kaikki. 

Muut Dunmore  Kirjani

Sapphiren ja hänen veljensä Conorin elämä Cornwallissa on ihanaa. He saavat vapaasti nauttia elämästään kauniissa poukamassa lähellä kotiaan. Tuossa lempipaikassaan sisarukset uivat ja leikkivät. Aika ajoin he tähyilevät kaukaisuuteen ja odottavat isää meriltä kotiin. Mutta eräänä päivänä isä ei palaakaan. Lasten äiti vaipuu epätoivoon, mutta Sapphire ja Conor uskovat vakaasti, että isä on vielä elossa. Tunsihan isä meren jokaisen karikon ja osasi uhmata tuulta ja myrskyä. Kuinka hän olisi joutunut meren armoille? Sapphiren veli Conor alkaa tehdä salaperäisiä retkiä meren rantaan. Sapphy seurailee veljeään poukamalle ja näkee tämän juttelevan rantakalliolla tumman ja pitkätukkaisen tytön kanssa. Mitä Conor oikein juonii? Mistä merkillinen tyttö on ilmestynyt? Pian Sapphy ja Conor saavat tutustua Ingoon, ihmeelliseen maailmaan, josta heidän isänsä lauloi ihania lauluja. Lapset ovat nopeasti valmiita hylkäämään kaiken ja vastaamaan meren kansan kutsuun. Ehkä isä onkin Ingossa, seikkailujen maailmassa, jonka rinnalla arki maan päällä on väritöntä ja valjua. Ingo - Meren kansa on ensimmäinen osa nuortenkirjatrilogiasta, joka kertoo kiehtovan kauniista vedenalaisesta maailmasta ja sen väestä. Huumaavan seikkailun lomassa Dunmore kertoo mieliinpainuvasti, mitä lapsen mielessä tapahtuu, kun perhe hajoaa. Romaanin taustalla on cornwallilainen legenda miehestä, joka vastaa meren kansan kutsuun. Helen Dunmore on palkittu romaanikirjailija ja runoilija sekä lastenkirjailija. Hän on julkaissut kahdeksan runokokoelmaa, kahdeksan romaania ja kaksi novellikokoelmaa. Hän on voittanut Orange Prize for Fiction -palkinnon, ja hänen viimeisin romaaninsa The Siege oli ehdolla Orange- palkintoa sekä Whitbread Prize for Fiction -palkintoa varten. Dunmore on kirjoittanut lapsille novelleja, romaaneja ja runoja. Hän on matkustanut lukemassa ja luennoimassa laajalti sekä Brittein saarilla että ulkomailla, muun muassa Marokossa, Hong Kongissa ja Romaniassa.

 

351 sivua ; 22 cm

Kieli

suomi

Alkuteoksen kieli

englanti

JulkaistuJyväskylä ; Helsinki : Gummerus 2006

Valmistaja(Jyväskylä : Gummerus kirjapaino)

Lisätiedot

Helen Dunmore ; suomentanut Paula Korhonen

ISBN 951-20-7034-0 sidottu SKP Kovakansi kansipaperit

 

Etsitkö jotain ? HAKU Linkki kaikkiin kohteisiini:

TEE HAKU Tekijä / Teos listattuihin kohteisiini

 

  • Näitä ei pakko lukea.
  • Toimitus = Kun sait palautteen on maksu kuitattu : Arkena - Lähettäminen tapahtuu yleensä samana tai lähi arkipäivinä.
  • Jos Kiire - KYSY ENNAKKOON
  • Profiilssani ajankohtaista tietoa
  • Ongelmia ? Tekstari nopein ! Meilit tulee vain koneelle.

LINKIT myytäviin Kohteisiini

 valitse kohdasta osasto niin ei tarvitse kahlata kaikkia läpi:

DVD 

CD-levyt 

 

KAIKKI ilmoitukset 

    Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä, lähinnä kansissa.

    Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat ISOMMAT viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. Meili HIDAS välillä ottaa yhteyttä kun tulee vain koneelle. Tekstiviesti on nopein.

    PROFIILI

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 70 vrk 9 h 34 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    5,60 € Sulkeutuu 70 vrk 9 h 34 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.