Kuvaus

[AC0715]

 

HYVÄSSÄ iskussa, oleva kovakantinen ensipainos NAISEN / PSYKOLOGIAN / FILOSOFIAN diggareille.

Ingrid Riedel: NAINEN ja muutokset vuodet  

40-vuotiaana nainen on tullut elämänsä taitekohtaan: osa mahdollisuuksista on käytetty, mutta monia on vielä jäljellä. Mihin suuntaan hän haluaakin elämänsä muovata, mullistuksia on edessä. 50 vuoden iässä hän alkaa hyväksyä iän karttumisen mukanaan tuomat muutokset. Muutoksiin liittyy usein uudenlaisen hedelmällisyyden ja uusien mahdollisuuksien löytämisen riemu. Nainen kulkee kohti kypsiä oivalluksia, hän osaa myös päästää irti ja nauttia uudesta vapaudestaan.

Ingrid Riedel osoitti, että naisen psyykessä ovat ikään kuin valmiina kaikki eri vaiheet ja rytmin muutokset. Kun sen tietää, voi suhtautua luottavaisesti tulevaisuuteen...

1. painos

Suomentanut Marja Kyrö

Karisto OY, Hämeenlinna 2000

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

HUOM. PK.lla 6,95e saa toistaiseksi tulemaan 10kg tavaraa :-)

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 59 vrk 14 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 59 vrk 14 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.