Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti alkuperäiskotelossaan. Kunto tarkastettu JVC:n nauhurilla 9.6.2022. Kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

Inhimilliset erot (1984)

Irreconcilable Differences

aka Divorce à Hollywood ; Triple Trouble ; Vertenza inconciliabile ; Diferencias irreconciliables ; Mänsklig kärlek ; Irreconciliables diferencias

Ryhmä: Transworld Video Oy (w/ orange covers)

RYAN O'NEALIN UUSI "BESTSELLER"

Heidän rakkaustarinansa alkoi huvittavasti; nainen poimi miehen mukaansa eräästä kadunkulmasta ollessaan matkalla omiin häihinsä. Ja vaikka heidän keskinäiset eronsa olivat suuremmat kuin yhtäläisyydet ha rakastuivat ja menivät muutaman mielettömän päivän jälkeen naimisiin keskenään. Ha rauhoittuivat, saivat pikku Caseyn ja muuttuivat tyypilliseksi pieneksi Amerikkalaisperheeksi. Mies - opettaja, nainen - tyypillinen kotiäiti. Kun mies aloitti uuden uran filmien käsikirjoittajana, vaimo auttoi ja teki puolet töistä vaikka mies saikin kaiken kunnian. Mutta kun mies erään "uuden nuoren kyvyn" takia otti avioeron, kirjoitti nainen heidän erostaan menestyskirjan. Hänestä tuli rikas ja kuuluisa. Kaikki mitä tapahtui oli inhimillistä. Tulosta inhimillisestä rakkaudesta. Ja kaiken tämän sekasotkun ja inhimillisten reaktioiden keskellä oli piokku Casey. Tosin kaikki se mitä rahalla saattoi saada auttoi Caseytä olemaan kärsivällinen - mutta hän halusi enemmän.
Casey oli valmis tekemään mitä tahansa saadakseen mutkikkaat vanhempansa uudelleen löytämään toisensa. Lopuksi Casey valitsi viimeisen vaihtoehdon: hän ottaa eron... Kenestä hän eroaa?
Vanhemmistaan tietysti. Oikeudessa Casey vaatii itselleen oikeutta onnelliseen perheeseen.

Ohjaus:
Charles Shyer

Käsikirjoitus:
Nancy Meyers
Charles Shyer


Näyttelijät:
Ryan O'Neal
Shelley Long
Drew Barrymore
Sam Wanamaker
Allen Garfield
Sharon Stone
Hortensia Colorado
Kim Marriner
Wendy Gordon
Ken Gale
Deborah Cody
Marc May
Steven K. Miller
Annie Meyers-Shyer
Lauren Hartman


Maa: USA

Genre: Comedy / Drama / Romance
 



MiscInfo:
Suomennos: Le Vent

Trailers:
- Torn Allegiance
- South Bronx Heroes
- Love & Larceny




Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 19 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 55 vrk 19 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.