Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Inka Bell : Work 1. 2020. 

Laserleikattu ja jyrsitty paperi, vaijeri, lukot ja metallikehys.

Mitat: 19x23x5,5 cm. Paino: 2 kg.

Signeerattu

Lahjaksi saatu. Säilitetty alkuperäisessä pakkauslaatikossa. Ei löydä paikkaa kodistani, joten siksi myyntiin. Huom! Vain nouto.

******

Inka Bellin taide perustuu abstraktiin minimalismiin. Hän työstää teostaan, kunnes kaikki ylimääräinen on karsiutunut pois ja jäljelle jää vain olennainen. Bellin työskentelyyn liittyvät hienovaraiset havainnot tilasta, sen nykyisyydestä ja kytkeytymisestä tulevaisuuteen. Vuonna 2019 Tamarind Instituten residenssissä New Mexicossa alkunsa saanut teossarja muodostuu galleriatilaan levittyvistä grafiikanvedoksista sekä paperisista veistosmaisista teoksista, joissa pinnan koreografiat muodostavat itsenäisiä kokonaisuuksia. Näyttelyn teokset ovat moniulotteisia tutkimuksia kahden väripinnan kohtaamisesta ja niiden erilaisesta järjestäytymisestä.

Inka Bell (s. 1981) on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka työskentelee pääosin taidegrafiikan laajennetulla kentällä. Hän keskittyy töissään tutkimaan kaksiulotteisen ja kolmiulotteisen suhdetta materiaalin, värin, pinnan ja toiston kautta.

Abstrakti | kotimainen taide | taidegrafiikka | suomalainen taide |

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


675 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.3.2024 10:30
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.