Kuvaus

Kolmen leffan box  -  3 DVD

 

Inside I’m Dancing


Michael on alistunut Carrigmoren invalidihoitolan hiljaiseen elämään, kunnes kapinamielinen Rory O`Shea muuttaa taloon. Roryn suunnitelman avulla he huijaavat järjestelmää ja saavat oman asunnon, vaikka ovatkin pyörätuolipotilaita. Kaverukset palkkaavat avukseen kauniin, mutta kokemattoman Siobhanin(Romola Garai), ja siitä muodostuu unohtumaton kokemus. Uuden ystävyyden ja riippumattomuuden myötä elämä on heille avoin - mutta sillä on seurauksensa.

Ohjaus
Damien O'Donnell

Näyttelijät
Steven Robertson
Alan King
Brenda Fricker
Ruth McCabe
James McAvoy
Anna Healy
Tom Hickey
Sarah Jane Drummey
Rachel Hanna

 

Kesto:  100 min

 

 

Billy Elliot


1984, Pohjois-Englanti. Pienen kaupungin kaivosmiehet ovat lakossa ja tunnelma on kireä. 11-vuotiaan Billy Elliotin (uskomaton JAMIE BELL) isä ja veli ovat mukana lakossa, mutta Billyllä on muuta mielessä. Kyllästyneenä koulun raakoihin nyrkkeilyharjoituksiin hän kiinnostuu tyttöjen balettitanssista. Pian Billy on jo parketilla harjoittelemassa varpaillaan seisomista. Kotijoukot eivät juuri ihastu Billyn uuteen harrastukseen. Lakon vain kiristyessä Billy kuitenkin jatkaa harjoitteluaan - salaa - baletinopettaja rouva Wilkinsonin (JULIE WALTERS) avulla. Nuorella Billyllä on lahjoja ja taivas auki - mutta tuleeko hänen vanhoillinen perheensä ikinä hyväksymään tanssitossuissa sipsuttelevaa poikaa?
 

Ohjaus
Stephen Daldry

Näyttelijät
Jamie Bell
Julie Walters
Gary Lewis
Jamie Draven

 

Kesto:  105 min

 

 

Mickybo & Me
 

Vuoden 1970 jaetusta Belfastista alkava tarina kerto kahdesta pojasta, joiden välinen vahva ystävyys murtaa kaikki muurit... Owen McCaffertyn kehuttuun näytelmään perustuvassa elokuvassa kaksi nuorta auringonlaskun ratsastajien hengenheimolaista haaveilevat kierosta rötöksestä sankareitaan jäljitellen. Kaikkien odotusten vastaisesti he todellakin karkaavat uskaliaasti Australiaan tullakseen oman elämänsä sankareiksi tässä lämminhenkisessä komediassa. Elokuvan kahta pientä sankaria esittävät John Jo McNeill ja Niall Wright ensimmäisissä merkittävissä elokuvarooleissaan.
 

Ohjaus
Terry Loane

Näyttelijät
John Joe McNeill
Niall Wright
Julie Walters
Ciaran Hinds
Adrian Dunbar
Gina McKee
Susan Lynch
Laine Megaw

 

Kesto:  95 min

 


Tekstitys kaikissa:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-11

Pohjoismaiset kannet

Uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 33 vrk 9 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 33 vrk 9 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.