Kuvaus

Täyspuinen kaappi, jossa ovissa ja sivuseinissä lasiruudut, puu on tiikkiä. Kaappi on kerman vaalean sävyinen, mutta lohkeillee ja kuluneen maalin alta näkyy paikoitellen reippaastikin puuta ja muitakin aiempia maalikerroksia, mm. vaaleaa keltaista. Sisäpuoli on maalaamaton ja sisällä on kaksi puista hyllyä + pohja toimii hyllynä. Kaappi on alunperin Intiasta, Rajastanista, ostettu Moko Marketista. Mitat: pohjakehitkon leveys 95 cm (yläreunan leveys 100 cm), korkeus 158 cm, syvyys n. 44 cm  

Kaappia voi tulla katsomaan ENNEN HUUTAMISTA - voit laittaa minulle yksityisviestin. Korona-aikana tapaamiset tilanteen mukaan, ainakin sillä edellytyksellä, että olen itse terveenä ja sinä olet terve. Ethän huuda kohdetta ennen kuin olet varma, että ostat sen, muuten joudun joko antamaan negatiivisen palautteen lunastamattomasta huudosta tai maksamaan välityspalkkion huuto.netille.  

Kyseessä ilmeisesti vanhahko vintage -huonekalu, tarkka ikä ei ole tiedossa. MaalipinnanIlme ja maalipinta on ihan tarkoituksella rustiikkinen ja boheemi, ei siis ole kyse huonosta kunnosta tässä tapauksessa. Puuosissa on kolhuja, epätasaisuutta ja muutamia halkeamia, joista alakulman näkyvin on kuvassa viisi. Nämä ominaisuudet olivat jo olemassa ostettaessa ja hyvin kaappi on kestänyt meillä 10 vuotta. Kaikkine rosoisuuksineen, virheineen ja epätäydellisyyksineen annan tälle kunnoksi hyvä - tällainen tämä vain on, rosot kuuluu tyyliin ja omassa kategoriassaan on hyväkuntoinen silmänilo.     

Tällä kohteella vain nouto meiltä Lauttasaaresta, kerrostalon 5. krs., kaappi ei mahdu hissiin, joten ainakin pari kantajaa pitää olla mukana. Odotan maksua viikon kuluessa huudosta, mutta nouto voidaan sopia myöhemmäksikin, mielellään kuitenkin max. kuukauden sisällä huudosta. Nouto parhaiten arki-iltaisin, sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin. Korona-aikana ja mahdollisen karanteenin kohdatessa täytyy sopia nouto vallitsevan tilanteen mukaan.   

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat: kaappi lasikaappi lasinen puinen puuta astia maalais romattinen riviera maison antiikki rustiikki bloomingville tine k house doctor intia intialainen intiasta beige luonnon luonnonvalkoinen hylly teak cupboard skåp indisk indian rustik rustic bohemian bohemisk teak teak-puinen teak-puuta tiikkipuu tiikkipuuta tiikki-puu 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

990 €
Sulkeutuu 7 vrk 5 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

990 € Sulkeutuu 7 vrk 5 h 57 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
18.5. klo 13:00
Kysymys poistettu.
27.4. klo 11:00
Kysymys poistettu.
24.4. klo 4:55
Kysymys poistettu.
10.4. klo 8:55
Kysymys poistettu.
25.3. klo 4:55
Kysymys poistettu.
24.3. klo 23:55
Kysymys poistettu.
24.3. klo 20:24

Tämä on myynnissä ja Sulkeutuu 4.6.2020 15:43

22.3. klo 15:55
Kysymys poistettu.
22.3. klo 12:45

Kyllä, tämä on myynnissä. ilmoitus on voimassa 4.6. saakka ellei joku huuda tätä sitä ennen. Hinta ja kunto on mainittu ilmoituksessa ja kuvat on otettu 7.2.2020, kunto ei ole niiden ottamisen jälkeen muuttunut miksikään.

21.3. klo 8:55
Kysymys poistettu.