Kuvaus

Täyspuinen kaappi, jossa ovissa ja sivuseinissä lasiruudut, puu on tiikkiä. Kaappi on kerman vaalean sävyinen, mutta lohkeilleen ja tarkoituksella kuluneen maalin alta näkyy paikoitellen reippaastikin puuta ja muitakin aiempia maalikerroksia, mm. vaaleaa keltaista. Sisäpuoli on maalaamaton ja sisällä on kaksi puista hyllyä + pohja toimii hyllynä. Kaappi on alunperin Intiasta, Rajastanista, ostettu Moko Marketista. Mitat: pohjakehitkon leveys 95 cm (yläreunan leveys 100 cm), korkeus 158 cm, syvyys n. 44 cm  

Kaappia voi tulla katsomaan ENNEN HUUTAMISTA - voit laittaa minulle yksityisviestin. Ethän huuda kohdetta ennen kuin olet varma, että ostat sen, muuten joudun joko antamaan negatiivisen palautteen lunastamattomasta huudosta tai maksamaan välityspalkkion huuto.netille.  

Kyseessä on Intiasta peräisin oleva ilmeisesti vanhahko vintage -huonekalu, jonka tarkka ikä ei ole tiedossa. MaalipinnanIlme ja maalipinta on ihan tarkoituksella rustiikkinen ja boheemi, ei siis ole kyse huonosta kunnosta tässä tapauksessa. Puuosissa on kolhuja, epätasaisuutta ja muutamia halkeamia, joista alakulman näkyvin on kuvassa viisi. Nämä ominaisuudet olivat jo olemassa ostettaessa ja hyvin kaappi on kestänyt meillä useita vuosia. Kaikkine rosoisuuksineen, virheineen ja epätäydellisyyksineen annan tälle kunnoksi hyvä - tällainen tämä vain on, rosot kuuluu tyyliin ja omassa kategoriassaan on hyväkuntoinen silmänilo.     

Tällä kohteella vain nouto meiltä Lauttasaaresta, kerrostalon 5. krs., kaappi ei mahdu hissiin, joten ainakin pari kantajaa pitää olla mukana. Odotan maksua viikon kuluessa huudosta, mutta nouto voidaan sopia myöhemmäksikin, mielellään kuitenkin max. kuukauden sisällä huudosta. Nouto parhaiten arki-iltaisin, sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin. Ilmoitan omat pidemmät poissaolot huutonetin esittelytekstissä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat: kaappi lasikaappi lasinen puinen puuta astia maalais romattinen riviera maison antiikki rustiikki bloomingville tine k house doctor intia intialainen intiasta beige luonnon luonnonvalkoinen hylly teak cupboard skåp indisk indian rustik rustic bohemian bohemisk teak teak-puinen teak-puuta tiikkipuu tiikkipuuta tiikki-puu 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 17 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

690 € Sulkeutuu 17 vrk 17 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.