Kuvaus

Myydään Inwearin vaate paketti jossa on mekko ja pitkä bleiseri. Mukana tulee myös Tiia Vanhatapion laukku.

Alla tarkemmat tiedot vaatteista:

Bleiserin koko on 36 (EUR) ja sen tarkemmat mitat ovat seuraavat: kaula-olka mitta 14,5 cm, olka-hiha mitta 61 cm, hihan ympärys 28 cm, helman ympärys 114 cm, rinnanympärys 100 cm ja olka-helma mitta 99 cm. Bleiserissä on kevyet olkatoppaukset, violetti sisäkangas, kaulukset, etutaskut ja edessä on yksi nappi. Bleiserin pinta materiaali on  56 % triacetatea ja 44 % polyesterä, vuori on 59 % rayonia ja 41 % polyesteriä

Mekon kangas on läpikuultavaa ja 100 % polyesteriä. Mekon koko on M ja sen tarkemmat mitat ovat seuraavat: olkanarujen pituus etuosasta selkään 38 cm, yläosan leveys 32 cm, rinnan ympärys 88 cm, vyötärönympärys 78 cm, helman ympärys 146 cm ja etuosanyläosasta helmaan mitta 117 cm.

Mekossa on alhaalla edessä viininpunainen kukkabrodeeraus ja hameessa on leikkaus.  Mekkoa on pidetty kaksi kertaa ja se on kuin uusi. Ainoana harmina brodeerauksen vieressä on noin 4 mm halkaisijaltaan oleva polttoreikä (joko tupakasta tai kipinästä). Reikää ei huomaa jos ei läheltä katso ja se on helposti korjattavissa.
 

Vaatteiden mukana tulee Kiiltävän mustaa satiinia oleva käsilaukku, mamie clutch design Tiia Vanhatapio

Laukku on ranteessa kannettava (irrotettava hihna), sisäpuoli fuksian värisestä satiinivuoresta, magneettilukko, sisällä kaksi pikkutaskua, koko 21 cm x15 cm, ovh 120 €.  Laukku on uusi ja käyttämätön.

Pakettiin ei kuulu kuvassa oleva huivi.

Toimitus seuraavasti: tilisiirto eli maksu ensin ja tämän jälkeen tuote hyvin pakattuna matkaan Postin kautta. Myös nouto onnistuu jolloin lähetyskuluja ei tule.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 6 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

38 € Sulkeutuu 46 vrk 6 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.