Tuote on myyty käyttäjälle marreg hintaan 27 €

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, ioliitti, lapis lazuli, valkoinen kuukivi
Ioliittirondellit 5x3 mm. Lapis lazuli helmet 8x4 mm. valkoiset kuukivirondellit 5x3 mm. Hopeoidut välipalat, hopeinen filigraanilukko työntösalpamekanismilla. Hopeoidut solmusuojat. Pujotettu koruvaijeriin. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 51 cm, paino 20 g.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Ioliitti (engl. iolite) on kordieriittimineraalin jalokivimuunnos. Se on väriltään sinistä tai violettia. Kivi voi olla läpinäkyvää tai läpikuultavaa. Arvostetuimmat värisävyt ovat syvän siniset. Läpinäkyvässä ioliitissa on havaittavissa pleokroismi. Se tarkoittaa, että eri kulmista tarkasteltuna kivi on eri värinen. Esim. jostain suunnasta katseltuna sininen kivi voi toisesta suunnasta katsottuna näyttää ruskealta. Ioliitti tunnetaan myös nimellä vesisafiiri. Aiemmin sitä käytettiin jäljittelemään sinistä safiiria. Jalokivien synteettisen valmistuksen päästyä vauhtiin tähän tuskin on enää tarvetta. Ioliitti on lasikiiltoista. Sen kovuus Mohsin asteikolla on 7-7,5. Ioliitti tunnetaan mm. syyskuussa syntyneiden onnenkivenä.
Lapis lazuli, lapis, lasuurikivi (engl. lapis lazuli) on kivilaji, joka siis koostuu useammista mineraaleista. Se on väriltään sinistä, värisävy riippuu sen sisältämistä mineraaleista. Arvokkainta, syvän tumman sinistä lapista saadaan Afganistanista, missä sitä tiedetään louhitun ainakin 6000 vuotta. Muuallakin maailmassa esiintyy lapista, mutta esiintymissä kivi on hailakamman sinisiä eikä niin arvostettua. Afganistanin levottomuudet ovat nostaneet hyvälaatuisen lapiksen hintaa. Lapis lazulin pääkomponentti on lasuriitti. Sen lisäksi kivissä on yleensä valkoista kalsiittia ja sinistä sodaliittia sekä kullanväristä pyriittiä. Lapista, jossa on runsaasti kalsiittia, kutsutaan denimlapikseksi. Lapis lazulin kovuus Mohsin asteikolla on 5-6. Horoskooppikivenä lapis lazuli tunnetaan ainakin vesimiehen ja syyskuussa syntyneiden onnenkivenä.
Kuukivi (engl. moonstone) on maasälpäryhmään kuuluva mineraali. Se on saanut nimensä siitä, että valo heijastuu kiven sisältä maasälvän kerroksellisen rakenteen ansiosta. Kuukivi on väriltään valkoista tai punertavan ruskeaa. Valkoisen kuukiven heijaste on sininen, ruskehtavan heijaste on valkoinen. Kuukivessä on himmeä pintakiilto ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 6. Kuukivi tunnetaan mm. ravun ja kesäkuussa syntyneiden onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

27 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2021 15:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.