Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Valkoinen iPhone XR 64 Gb, kuin uusi. Täydellisessä kunnossa. Vain yksi käyttäjä oli - minä. Ostin uutena verkkokaupasta. Ei ollut remontissa, takuuhuollossa, ei ollut mitään vika.

Olen vain väsynyt mallista ja väristä. Siis ostin uuden. Ohjelmisto tässä maalissa Apple päivittää vielä n. 3 vuotta.

Ei yhtään käytön merkkiä, täysin naarmuttamaton: oli vähän käytetty ja kotona, myös oli hyvin suojattu :). Akku on 87% terve (käytän aina loppuun asti ja ladataan nollasta => 100% yön yli. Lähetän enemmän kuvia tai videota tarvittaessa

ja:

- lisäksi yli 50 eur arvoinen lahja mukaan: 5 vähän tai ei yhtään käytettyä sopivaa koteloa ja


- Panssarilasi (täyssuoja, silmäsuoja, pyöritettyä kulmia; 9H lasi jne ks. alla) + asennus välineet
==============

Suojaa puhelimesi näyttö panssarilasilla. Perinteisiin näytönsuojakalvoihin verrattuna panssarilasin parhaat ominaisuudet tulevat nimensä mukaisesti siitä että se suojaa puhelimesi näyttöä särkymiseltä, mutta lasi suojaa näyttöä naarmuuntumisen lisäksi myös kolhuilta ja rikkoontumiselta. Lisäksi panssarilasin kosketuspinta on kehitetty niin että käyttömukavuus joidenkin laitteiden näytöllä jopa paranee entisestään.


Panssarilasin avulla suojaat puhelimen näyttöä naarmuilta ja halkeamilta helposti ja varmasti. 9H-luokiteltu panssarilasi on kovuudeltaan 9 kertaa kovempaa materiaalia kuin normaali lasi, ja tällöin pitää myös huolen että panssarilasiin ei pääse syntymään laitteen käyttöä hankaloittavia naarmuja, eikä myöskään häiritse kirkkaan näytön selkeää ja tarkkaa näkyvyyttä. Toimi Face ID ja kaikkien muiden iPhoneen ominaisuuksien kanssa.


9H Screen Pro+-panssarilasin asennus on helppoa ja sen paikalleen asettaminen onnistuu vaivatta mukana tulevien selkeiden ohjeiden ja tarvikkeiden avulla. Pakkauksen mukana toimitetaan antiseptiset puhdistusliinat asentamista varten, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen panssarilasiltasi ja se ei häiritse lainkaan arvokkaan puhelimesi käyttämistä.


9H-panssarilasi on täys-suojaksi (3D) muotoiltu juuri tälle puhelin mallille sopivaksi, jotta se istuisi parhaiten paikoilleen.


Tekniset tiedot ja ominaisuudet:


Laitteen malli: IPHONE XR
Panssarilasin vahvuus: 0,3 mm
Panssarilasin kovuusluokka: 9H
Ilmakuplaturvattu
Anti- ultraviolettivalolle
Huurtumaton
Vedenkestävä
5x kestävämpi kuin normaali näytönsuoja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


180 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 23:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.