Kuvaus

Kaunis iso Biedermeier astiakaappi joka on valmistettu noin 1820-30 luvulla. Kaappi mene kuljetusta varten kahteen osaan, ylä- ja alaosa. Kaikissa kaapeissa alkuperäiset täysipuuhyllyt, joten kestävät kuormitusta. Osa hyllyistä ovat siirrettävät, osa kiinteät. Kaapin leveys on 185cm, syvyys 61cm, ja korkeus noin 192 cm joten siihen mahtuu todella paljon tavaraa. Lähinnä ulosvedettävien aputasoijen reunoista muutamasta kohtaa viilu irronnut kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Voin laittaa viilupaloja mukaan. Aputasoissa on tällä hetkellä vanha muovinen puu-imitaatio teippi, kannattaisi vaihtaa tilalle ohut huopakangas. Kuten kuvasta 4 näkyy nuo messinkiset helat on laitettu jälkeenpäin, joskus 1800-luvun lopussa kun kaappia on "modernisoitu" uusrenessanssi-henkiseksi. Messinkihelojen alla näkyy biedermeiertyylille ominainen avaimenreiän intarsiakehys. Kaapin mukana 5 avainta. Tuo todella edullinen hinta johtuu siitä että kaappi pitäisi noutaa Inkoosta ja mukaan pitäisi saada vähintään kaksi tosivahvaa miestä...(nyt naisia valitettavasti hieman sorretaan, pahoittelen)... :) Kaappi seisoo onneksi pari metriä ulkoovesta ja auton saa ihan oven ulkopuolelle.

Edullinen iso hieno antiikkikaappi!

Katso myyjän (Hondius) muut myytävät tuotteet TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan esineeseen paikan päälle ennen ostopäätöstä. Esimerkiksi Espoon Tapiolasta on vain noin 30 min ajomatka Inkooseen. Laita yksityisviesti tai yhteystiedot kohtaan "kysymykset" niin sovitaan ajasta.

***Muistathan että kun ostat antiikkiesineen, raha ei ole hävinnyt mihinkään, se on on vain väliaikaisesti esineen muodossa. Hyvän antiikkiesineen voit aina halutessasi myydä eteenpäin.***

Hakusanat: Kaappi 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
140 €
Sulkeutuu 3 vrk 8 h 39 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 140 € Sulkeutuu 3 vrk 8 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.