Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

GBAA 2020-1                   Iso-Britannia: London

                                            Maan 1. julkaisu

*:llä merkitty / merkityt ovat http://www.euro-souvenirscheine.de  -nettisivuston mukaan loppuunmyyty (katso souvenir banknotes, jossa luettelot maittain tai alasivu /lists.php).

Kaupan oleva seteli on pakkasileä ja virheetön. Mahdollisen tekstin ja kuvan välisen ristiriidan ratkaisee tietenkin kuva. Ostamasi setelin sarjanumero saattaa poiketa ja todennäköisesti poikkeaakin kuvassa olevasta.

Postitus kirjeen hinnalla Suomeen 1,85 euroa. Postitan setelit suljinpussissa ja niitä suojaavassa pahviboxissa, jonka paksuus on selvästi alle 3 cm enkä laskuta pakkauksesta, joten maksettavaksi kuljetuksesta jää vain tuo 1,85 euroa ja lähetys jaetaan ostajalle suoraan kirjeenä kotiin.

Yleensä minulla on myynnissä useitakin kohteita, joten valitsemalla niiden joukosta lisää Sinua kiinnostavaa ostettavaa yhdistelen ostoksesi yhteen toimitukseen ja siis yhdellä postimaksulla.

Myyn ulkomaille vain kun asiasta on erikseen ja nimenomaisesti sovittu. I only sell abroad when it has been separately and explicitly agreed.

0 euro nollaeuro nolla euro

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 28.6.2021 10:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.