Tuote on myyty käyttäjälle jartza500 hintaan 98 €

Kuvaus

Myynnissä yli 230 dvd elokuvaa tai tv sarjaa.

Muutama blu ray mukana.

Muutama avaamattomassa paketissa ja suurin osa katsottu kerran tai kaksi, pääosin todella hyväkuntoinen erä.

Joissan levyissä saattaa olla jälkiä, mutta jos niitä on niin todella pienessä määrin. Myynti kuvia kuvatessani avasin koteloita, että oikeat kasetit ovat oikeissa koteloissa ja suurimman osan kunnon tarkistin samalla.

Genreä laidasta laitaan.

Mukana mm.

Baywatch. Bones. Csi. Poirot. Miami Vice. Emmerdale. Cold Feet. Mr Bean. Karate kid. Hulluna sinuun. Son beach. Steve O. Apinoiden planeetta. Moderni perhe. Top gear. Hercules ja vaikka mitä muuta.

Suurimmassa osassa suomi tekstit.

Voidaan postittaa huutopakettina 9 eurolla, tällöin pakkaan kaikki levyt samaan isoon laatikkoon ilman pehmusteita. Saan pakattua ne niin tiiviisti, että eivät pääse liikkumaan laatikossa ja laatikko on vahvaa pahvia.

Tai pakkaan kahteen eri laatikkoon ja toisen lähetän matkahuollon huutopakettina ja toisen normaalina matkahuollon pakettina, tällöin saan pehmusteitakin laatikkoon. Kahden paketin lähetystavan valittaessa lähetyskulut ovat 18 euroa.

 

 

Myydään könttänä suuri määrä TV-sarjoja ja vastaavia teoksia. Osa vielä muoveissa, suurin osa nordic.julkaisuja. Suuren määrän vuoksi kaikkia ei ole voitu tarkistaa mutta pääsääntöisesti säilytetty hyvin ja järjestelmällisesti. Joissain levyissä saataa olla jälkiä tai jossain kotelossa saattaa olla väärä levy, tämä on kuitenkin todella epätodennäköistä mutta huomioithan tämän huutaessasi. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2021 10:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.