Tuote on myyty käyttäjälle 192837oo hintaan 90 €

Kuvaus

22 laatikollista käytettyä ja käyttämätöntä tavaraa sekä yksi iso pesulan pussi täynnä mm. kakkukupuja alustoineen ja muovikassi täynnä isoja vaaleita pöytäliinoja sekä pienenmpiä jouluaiheisia koristeliinoja.

Eka kuvassa vasemmassa reunassa näkyvät pahvi  laatikot pesupussiin asti ja  siitä oikealle, kuvan oikeassa kulmassa olevan tuolin päällä oleva pahvilaatikkoon saakka joka on täynnä tupperware tavaraa ovat myyntitavaraa, sekä näiden edessä olevat tavarat ovat myyntitavaraa.

Kuvissa näkyvät tuolit, jakkarat, pöydät cd, cd telineet tai muut kuvissa sivuilla, päällä, alla tai takana näkyvät tavarat eivät ole myynnissä.

Paljon muovisia laatikoita, jotka nekin voi realisoida

Hyvä tavara erä vaikka kirpputoripöydän pitäjälle

Yhdessä laatikossa useammat isot viime vuonna ommellut samanlaiset verhot sekä vähän käyttämättömiä naisten vaatteita ja uusia miestenvaatteita.

Kolmessa laatikossa uusia käyttämättömiä teknisiä ja normaali t paitoja, villasukat, käsineitä, pipoja lippalakkeja ja paljon muuta käyttämätöntä vastaavaa tavaraa. laitoin näihin laatikoihin 9kpl käytettyjä lähinnä jotain urheilu aiheisia lippiksiä.
Kaksi laatikkoa käyttämättömiä puisia tuikku telineitä, joissa itse tuikkukupit lasia.

Yksi iso Niemen muuttolaatikollinen käyttämättömiä lemmikkieläin tavaroita, palloja juomapulloja jyrsijöille, harjoja, joku jyrsijätalo puuta, pienen koiran tai kissan kokoontaitettava kantokori, eläinliikkeen reppu, koirien tai kissojen eri sään vaatteita.

Vaalea elintarvikelaatikko pauligin tekstillä varustettuja kahvi-, ja espressokuppeja

Yksi laatikollinen tupperware tavaraa, vähän uutta enemmän vanhempaa.

Yksi laatikollinen sekalaisia astioita ja keittiö välineitä yksi laatikollinen keittiövälineitä ja aterimia.

Mukana mm. astioita, kakkukupuja, aterimia, keittiötyövälineitä, laseja, mukeja, maljakoita, koriste-esineitä, sisustustavaraa,arabian vanhoja lautasia, liimattavia käyttämättömiä heijastimia, yms. yms.

Ei kirjoja eikä muuta vastaavaa jotka eivät yleensä kirppis pöydästä liiku.

Tavaraerän siirtäminen vaatii vähintään pakettiauton , peräkärryn tai vastaavan. Pelkällä henkilöautolla turha yrittää hakea ainakaan yhdellä kertaa.

Nouto kotoamme viimeistään su 26.9.2021. Kuljetus onnistuu peräkärryllämme 100 km päähän kodistamme, 40 eurolla ja sitä pitemmällekkin onnistuu, mutta tällöin kustannukset sovittava tapauskohtaisesti. toimitamme siis halutessasi tavarat sinulle, mutta sinulla tulee olla siellä päässä kantajat valmiina.

Tavarat viedään kaikki kerralla, kuntoluokitukseksi hyvä, koska tavaroissa on paljon käyttämätöntäntäkin tavaraa käytettyjen lisäksi..

 

 

Otin laatikoista päältä kuvia ennen laatikoiden kokoamista kasaksi ja voin laittaa niitä sähköpostiisi pyydettäessä.

Itse olisin onnellinen, että saisin tilaa ja saisin turhaa tilaa vievät tavarat pois ja saisi pitkästä aikaa yläkerran siivota kunnolla.

Tavaroita voi tulla katsomaan Jalasjärven Jokipiihin ennen huutopäätöksen tekemistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.9.2021 11:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.9. klo 19:03

Kiitos kysymästä, mutta hermovauriot ei valitettavasti parane. Kiva, että pystyin olla avuksi ilmoituksen sisällön kanssa, niin pääset sinäkin tavaroista eroon.

20.9. klo 19:18

Kiitän ja kumarran.

20.9. klo 18:47

Ensin käyt kettuilemassa minun ilmoituksessa ja sen jälkeen otat copypastella ilmoitustiedot minulta, muokkailet vähän ja laitat samanlaisen ilmoituksen. Olisit nyt hyvä mies käyttänyt edes omaa mielikuvitusta ilmoitusta tehdessä…edes otsikon osalta :D

20.9. klo 19:01

Pyysin tavaroistai lisäkuvia? Meitä on näköjään moneen junaan. Toivottavasti selkäsi on jo nyt terve. Viimeksi selkäkipusi esti lisäkuvien lähettämisen.