Tuote on myyty käyttäjälle marlene hintaan 62 €

Kuvaus

Kuvan setti hyväkuntoisia DVD-elokuvia ja bokseja. Monenlaista leffaa, kauhua, jännitystä, sotaelokuvia, komediaa, mukuloille sopivaa jne jne.

Lisätty 11.6.2024 12:21

Kunnosta on tullut kyselyitä, mutta en ehdi työkiireiltäni katsomaan kaikkia läpi pintapuolisestikaan. Mutta sanottakoon yleisesti, että saattaa löytyä hiusnaarmua ja sormenjälkeä, sillä osa on ostettu aikoinaan käytettyinä. Itse olen katsonut leffat kertaalleen tai en ollenkaan (osa on vielä muoveissa), mutta mikään leffa ei ole meillä pykinyt, joten sellaisia perushyväkuntoisia käytettyjä elokuvia tässä ollaan myymässä. Kuntoluokitus on hyvä eikä uudenveroinen. Eikä myöskään tyydyttävä. :o)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
62 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.6.2024 16:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.6. klo 23:06

Ovatko kaikki levyt töysin naarmuttomia?

10.6. klo 23:15

Hei! Kyllä pitäisi olla. Jokunen sormenjälki saattaa löytyä tms. mutta kelpo kunnossa. Voin vielä katsastaa kaikki läpi sillä silmällä, jos vain ehdin. Voin sitten laittaa kuvaukseen täydennystä jos on jotakin sanomista.

7.6. klo 18:06

Eikös postikulut tule huutopakettina paljon halvemmaksi?

7.6. klo 18:14

Meillä ei saa tuohon lähiasiamiehelle vietyä kuin semmosia tavallisia paketteja. Huutopaketin jos teen niin se tarvii nakata 40 kilsan päähän. Mutta pistin postikuluiksi nyt 10 euroa, niin ei sitten jää huutaminen siitä kiinni.