Kuvaus

Ison Alin Tarina - Dinosaurukset ovat palanneet! (DVD)

Siisti, erittäin hyväkuntoinen DVD

Allosaurus uroksen - valtavan, esihistoriallisen lihansyöjän täydellinen luuranko löydettiin hiljattain Wyomingista, USAsta. Tutkijat kutsuvat sitä nimellä "Iso Al". Luuranko paljastaa kiehtovan, kovia koettelemuksia ja kärsimyksiä täynnä olevan elämäntarinan.

BBC on rekonstruoinut Ison Alin tarinan samalla upealla tietokonetekniikalla kuin edeltäjänsä, "Matkalla dinosaurusten kanssa".

Ensimmäisessä osassa (Ison Alin tarina) kerrotaan Ison Alin elämäntarina tämän taistellessa niin selviytyäkseen suurempien petojen hampaista kuin saalistaakseen ravintoa. Seuraamme Alin kasvua kuoriutumisesta ensimmäisen pariutumisleikin kautta loppuun asti, kuinka hän loukkaantuu matkan varrella ja kuinka luonnonvoimat ovat häntä vastaan kun kova kuivuus iskee...

Toisessa osassa (Totuus Ison Alin elämästä) paljastetaan tutkijoiden menetelmiä tutkiessaan eri näkökulmia Ison Alin elämäntarinasta - miten se ajatteli, taisteli, söi, käyttäytyi ja millaisissa olosuhteissa se eli. Dokumentti on kiehtova kertomus tiedemiesten tutkimuksesta yrityksessä selvittää näiden esihistoriallisten petojen elämää miljoonia vuosia sitten.

Ääniraita: SUOMI, Ruotsi, Englanti - 2.0
Tekstitys: SUOMI
Kesto: n. 60 min
Suomijulkaisu

EXTRAT
• Kuvagalleria
• Storyboardeista elokuvaksi

Kunto
- Kotelo ehjä
- Kansipaperi hyväkuntoinen
- Levy erittäin hyväkuntoinen

 
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 1 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 44 vrk 1 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.