Tuote on myyty käyttäjälle katrila86 hintaan 8 €

Kuvaus

uudenveroinen boksi. Avaamaton muoveissa.

suomenkieliset dvd kannet

suomi puhe löytyy.

vuoden 2017 dvd boksi julkaisu

kaikki itse ilkimys elokuvat sekä kätyrit elokuva

 

ITSE ILKIMYS 
Onnellisella esikaupunkialueella hyvin hoidettujen pihojen ja valkoisten säleaitojen katveessa kohoaa musta talo, jonka pihanurmikko on kuollut. Se on Grun (Steve Carell) salainen piilopaikka, jossa hän lymyää pienten keltaisten kätyreidensä kanssa valmiina VALLOITTAMAAN MAAILMAN! Kutistus- ja jäädytyssäteillä sekä maa- ja ilmataisteluaseilla varustautunut Gru on valmis kukistamaan jokaisen, joka osuu hänen tielleen. Mutta kun kuvioihin tulee kolme orpotyttöä, jotka päättävät tehdä hänestä isänsä, Grun maine SUPERROISTONA alkaa horjua.

ITSE ILKIMYS 2 
Tämä huippusuosittu Illumination Entertainmentin piirroskomedia esittelee jälleen entisen superrikollisen Grun (Steve Carell), joka on vetäytynyt eläkkeelle kasvattamaan kolmea tytärtään. Mutta Anti-Konna ?liiga pyytää häntä yllättäen nappaamaan koko maailmaa uhkaavan rikollisen. Uusi partneri Lucy Wilde (Kristen Wiig) 
vierellään, Gru ja minionit lähtevät arvaamattomaan ja yllätykselliseen seikkailuun.

ITSE ILKIMYS 3 
Kun Gru epäonnistuu ihmiskunnan viimeisimmän suuren uhkan Balthazar Brattin nappaamisessa, hänet erotetaan Anti-Konna-liigasta ja hän ajautuu identiteettikriisiin. Mutta kun mystinen muukalainen ilmaantuu kertomaan Grun kauan kadonneesta kaksoisveljestä joka haluaa kiihkeästi seurata tämän ilkimysmäisiä jalanjälkiä ? entinen superpahis saa jälleen kokea, miten hyvältä tuntuukaan olla ilkeä.

KÄTYRIT 
Aikojen alusta asti kätyrit ovat palvelleet (ja vahingossa tuhonneet) historian halveksittavimpia pahiksia. Kun kätyreiden uusin räjähtävä virhe jättää heidät ilman pahaa johtajaa, he vajoavat syvään masennukseen. Heimon ollessa tuhon partaalla kolme epätodennäköistä sankaria - Kevin, Stuart ja Bob - lähtee etsimään uutta isoa pomoa. Kun näiden kolmen sankarin etsintä johtaa heidät seuraavan mahdollisen päällikön, Scarlet Overkillin luo, heidän on kohdattava toistaiseksi suurin haasteensa: koko kätyrikunnan pelastaminen... tuholta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.8.2018 16:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.