Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, UUSI vielä muoveissa oleva J*A*G diggareille. AIVAN MAHTAVA. Sain saman lahjaksi, joka minulla jo oli joten tämä myyntiin.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE KYMMENIÄ ERILAISIA TV- SARJOJA / ELOKUVIA MYYNTIIN, SITÄ MUKAA KUN VAIN EHDIN.

J A G [ KUNNIAN MIEHET] - 1. kausi - DVD Boxi 

JUDGE ADVOGATE GENERAL

Valmistaudu toimintaan, seikkailuun ja jännitykseen ja tule mukaan televisiossa pisimpään pyörineen "Kunnian miehet" -armeijadraaman pyörteisiin. Sarja on tullut tv:stä jo 10 vuotta, ja sen ensimmäisessä tuotantokaudessa esitellään entinen lentäjä-ässä Harmon "Harm" Rabb, joka toimii laivaston ylilakimiehenä. Harm tutkii, syyttää ja puolustaa sotarikollisia tapauksissa, jotka vievät hänet usein vihollislinjojen taakse - niin Washingtonissa kuin ulkomaillakin. Tule mukaan toimintaan heti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Tuotantokausi sisältää yhteensä 21 jaksoa mukaan lukien harvoin esitetty "Skeleton Crew". Tätä Emmy-palkittua sarjaa tähdittää David James Elliott.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Kesto
973 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Levyjen lukumäärä
6

Kansi
Keep-Case pienempi + paperi

Kannen kieli
Skandinavia

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Ranska
Hollanti
Italia
Norja
Espanja
Ruotsi
Saksa

Ääni
Englanti (Stereo)
Ranska (Stereo)
Italia (Stereo)
Espanja (Mono)
Saksa (Stereo)

Kuva
4:3 1.33:1

VOITTOHUUTO ja PK. 2,20e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 7 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,95 € Sulkeutuu 45 vrk 7 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.