Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Jaakko Aatolainen : Hitler, Stalin ja Stalingrad - Tahtojen taistelu

Asiantuntijan tarkka kuvaus toisen maailmansodan ratkaisevimmasta taistelusta - Stalingradin myytit ja todellisuus.

70 vuotta sitten Volgan varrella käytiin taistelu, jonka mittakaavaa on nykyään vaikea käsittää. Stalingradissa kohtasivat toisensa kahden säälimättömän diktaattorin armeijat, joiden sotilaita nuo johtajat kohtelivat kuin shakkinappuloita. Kuukausien ajan raivosi taistelu, joka vaati satoja tuhansia ihmishenkiä ja jätti taakseen raunioituneen kaupungin – sekä lähes sadantuhannen nälkiintyneen saksalaissotilaan vankiarmeijan. Vain muutama tuhat heistä palasi kotimaahansa.

Mutta miten Saksa ajautui katastrofiin Stalingradissa? Mikä muovasi Hitlerin kohtalokkaan päätöksen, ettei Stalingradista luovuta, vaikka piiritetyn armeijan tuho näytti alusta asti selvältä – ja suunnattomat ponnistukset sen tukemiseksi vain turhilta uhrauksilta? Vastaus on laajempi kuin usein annetaan ymmärtää, ja Aatolainen tarkastelee sitä koko toisen maailmansodan itärintaman kehyksessä.

Tulos on hätkähdyttävä ja monella tavalla yllättävä. Lukija saa huomata, miksi Saksan armeija ei saanut toimia tilanteen mukaan, ja kuinka Stalin muutti valtakuntansa tuhon uhatessa johtamistyyliään – alaisten teloittamisesta näiden ratkaisujen tukemiseen. Ihmisyyden puheenvuoron tarjoavat saarrettujen saksalaisten viimeiset kirjeet kauhujen keskeltä, samoin niiden järkyttävä kohtalo kotimaan hallinnon käsissä.


Painovuosi: 2012
Painos: 1.
Sivumäärä: 400
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Karisto
Sarja:

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 581

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 13 vrk 3 h 59 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 13 vrk 3 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.