Kuvaus

JAAKKO SALO, MIES JA MUSIIKKI, 40 TOIVELAULUA on vuonna 2002, Salon kuolinvuonna ilmestynyt 40 kappaleen kokoelma, jonka kappaleet ovat kaikki Jaakko Salon (1930-2002) sovittamia.

Jaakko Salo oli keskeisimpiä vaikuttajia sodanjälkeisessä suomalaisessa musiikkimaailmassa. Hän toimi Scandia-yhtiön levytyspäällikkönä 1950-luvun lopulta alkaen ja oli merkittävimpiä vaikuttajia niin sanotussa jazziskelmän kehittymisessä Suomessa. Salo oli Uuden iloisen teatterin perustajajäsen ja toimi UIT:n revyiden käsikirjoittajana, musiikin sovittajana ja kapellimestarina vuosina 1979-2002. Hän oli merkittävässä roolissa Juha ”Watt” Vainion laulutuotannossa tämän viimeisinä vuosina.

Peter von Bagh ja Ilpo Hakasalo ovat Iskelmän kultaisessa kirjassa luonnehtineet Jaakko Saloa suomalaisen kevyen musiikin ”harmaaksi eminenssiksi”. Salo ei juuri esiintynyt sooloartistina, mutta hän oli säveltäjänä, sovittajana ja pianistina merkittävä taustavaikuttaja. Esim. Olavi Virran ikimuistoiset levytykset Hopeinen kuu ja Vihreät niityt ovat Jaakko Salon sovittamia.

Jaakko Salo tunnetaan myös Spede Pasasen useiden elokuvien musiikista, joista tunnetuin on Uuno Turhapuro -elokuvien musiikki. Hän sävelsi myös joitakin Saukin ja Pikkuoravien lauluja.

2-cd on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

CD 1:

Olavi Virta: Hopeinen kuu / Junnu Vainio ja Hyvän tuulen laulajat: Albatrossi / Laila ja Ritva Kinnunen: Pojat / Johnny: Hyvin menee kuitenkin / Danny: Seitsemän kertaa seitsemän / Carola: Ei aina käy niin kuin haaveillaan / Eino Grön: Seinillä on korvat / Hector: Huomenta tyyny / Marjatta Leppänen: Aamu niityllä / Pedros Heavy Gentlemen: Muistelo / Vesa-Matti Loiri: Kohtalokas samba / Arja Koriseva: Anna kaikkien kukkien kukkia / Jukka Raitanen: Vangin toive / Kari Tapio: Lottovoitto on syntyä Suomeen / Pirkko Mannola: Autoajelulla / Timo Jämsen: Tuollainen tyttö / Muska: Kirjoita postikorttiin / Simo Salminen: Tenkka - tenkka - poo / HorttoKaalo: Kättä päälle ja käsiraha / Laila Kinnunen: Epävireiset sydämet

CD 2:

Reijo Taipale: Tähdet meren yllä / Seija Karpiomaa: Delfiinipoika / Tapani Kansa: Päättyneet on päivät / Ann-Christine: Lalaika / FourCats: Suuret setelit / Kirka: Olen syytön / Eija Merilä: Yö saaristossa / Jukka Virtanen: Hanna ja Niilo / Vicky Rosti: Siinä ruutia on kun rakastun / Ressu Redford: Jos vielä oot vapaa / Seitsemän seinähullua veljestä: Meidän sakin seuramatka / Brita Koivunen: Minka / Taiso Ahlgren: Pettäjän tie / Pauli Räsänen: Kotkan ruusu / Arja Saijonmaa: La Cumparsita / Matti Salminen: Jokainen ihminen on laulun arvoinen / Annikki Tähti: Budapestin yössä / Georg Malmsten: Saariston Sirkka / Vieno Kekkonen: Meidän maailmamme / Anneli Sari: Pieni Laulu  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 23 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 9 vrk 23 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.