Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Jaan Kross : Rakkaat kanssavaeltajat II


Kirjailijamestari elää mukana kansansa vaiheissa.

Jaan Kross jatkaa muistelmiensa jälkimmäisessä osassa omaa, läheistensä ja kotimaansa tarinaa 1960-luvun alusta. Ankea vainojen aika on Neuvosto-Virossa ohi, mutta todellisesta vapaudesta voi vain haaveilla, eivätkä Krossin kaltaiset riippumattomat ajattelijat säästy vallanpitäjien mielivallalta. Hän ei silti halua loikata länteen, vaikka tilaisuuksia tarjoutuu.

Kirjailijan ja hänen runoilijavaimonsa Ellen Niitin perhe kasvaa, lapset lähtevät kouluun ja perhe hankkii kesäpaikan Hiidenmaalta. Karvaat ja huvittavat arjen kokemukset lomittuvat, ja yhdeksi elämän kohokohdista muodostuu matka Amerikkaan. Kiinnostavia ovat myös Krossin lukuisat matkat Suomeen ja yhteydet täkäläisiin ystäviin.

Kross saa lopulta todistaa, miten Viron lippu nousee esiin piilostaan, maa itsenäistyy ja hänen ystävänsä Lennart Meri valitaan tasavallan presidentiksi.

Kirjaan on lisätty valikoima hänen omaa kirjailijantyötään selittävistä Krossin luennoista. Siinä on myös kuvaliite sekä dokumenttielokuva Hiilenrikastaja (DVD), jonka Märten Kross on tuottanut isästään.


Painovuosi: 2010
Painos: 1.
Sivumäärä: 520+DVD
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: WSOY
 
Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 283

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

22 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.2.2018 5:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.