Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos VAUVA diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 30,15e + PK  KATSO -> http://www.suomalainen.com/tietokirjat/psykologia-filosofia/vauvan-kanssa-sku-p9516258093

 

Jaana Janhila: Vauvan kanssa 

Pieni lapsi tuottaa äidilleen aivan uudenlaista, ennen kokematonta iloa ja onnea. Mutta äidiksi tuleminen tarjoaa naiselle myös valtavan tehtävän, johon hän tarvitsee paljon sydämen viisautta. Jaana Janhila on kirjoittanut ensimmäisestä pienokaisestaan ja omasta kasvamisestaan äidiksi kirjan, joka koskettaa ja inspiroi syvällä rehellisyydellään, hellyydellään, huumorillaan ja lämmöllään. Teos voi selkiyttää uuden äidin ja isänkin ajatuksia sekä tarjota samastumiskohteita jokaiselle, joka on itse saanut tulla äidiksi. Janhila myös näyttää, millaisten haasteiden eteen vauva saattaa äitinsä ja isänsä. Kaikista vastuksista huolimatta koko kertomus on kuin laulua, joka puhkeaa sydämen kyllyydestä. Samalla se on yhden nuoren naisen omakohtainen tilitys hyvin tärkeästä vuodesta, aina siihen asti kun lapsi oppii ensimmäisen sanansa. Se on: "Äiti."

1. painos

Gummerus kirjapaino Oy - Jyväskylä 2002

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 111 vrk 16 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 111 vrk 16 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.