Kuvaus

Britannian salaisen palvelun agentti Sean Dillon kumppaneineen tekee Siperian pohatassa paluun, eikä hetkeäkään liian myöhään. Dillonin omakätisesti eliminoima venäläinen öljymiljardööri ja terroristi Josef Belov ilmestyy yllättäen julkisuuden valokeilaan. Onko kyseessä todellakin Belov? Mitä venäläiset juonivat?
Dillonin ja venäläisten agenttien välille kehittyy hiuksia nostattava kissa ja hiiri -leikki, jossa luoteja, lentopetrolia ja vodkapaukkuja ei säästellä. Ja tällä kertaa pelissä ovat myös tunteet: Belov on murhauttanut Dillonin läheisen ystävän ja työtoverin Hannah Bernsteinin.
Belovin ryhmän jäljet johtavat IRA:n tukikohtaan Irlantiin, Ibizalle, Algeriaan, Lontooseen... Ja lopulta Moskovaan. Läntisen maailman luisuminen itsensä Vladimir Putinin junaileman öljymonopolin ikeeseen vaikuttaa väistämättömältä. Dillonin tehtävää ei helpota se, että hänellä on vastassaan kaksi huippuammattilaista: kuvankaunis mutta murhaava majuri Greta Novikova sekä veitsenterävä venäläiskapteeni Igor Volkov. Onko voittamaton Sean Dillon vihdoin kohdannut vertaisensa?

Postikulut 6 e lisätään uudenveroisen kovakantisen teoksen hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 22 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,90 € Sulkeutuu 13 vrk 22 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.