Kuvaus

Jacques - Elämä Merellä  -  Blu-ray

 

Alkuperäinen nimi:  L'odyssée

 

Punaisesta piposta ja palkituista dokumenttielokuvista tunnetun legendaarisen Jacques Cousteaun elämäkertaelokuvasta ei puutu upeita kuvia merenalaisesta maailmasta, joka oli Cousteaulle kaikki kaikessa.

Vuosi 1948. Jacques Cousteau (Lambert Wilson), hänen vaimonsa Simone (Audrey Tautou) ja pariskunnan kaksi poikaa asuvat paratiisissa, kauniissa talossa Välimeren rannalla. Mutta Cousteau on levoton. Hän ei voi ajatella mitään muuta kuin seikkailua. Vedenalaisen hengityslaitteen kehitellyt mies haluaisi testata laitetta ja tutkia merten salaisuuksia sen avulla. Ja hän on valmis uhraamaan aivan kaiken unelmansa eteen.

Jo pikkupoikana Jacques-Yves Cousteau rakasti merta. Sairaalloisesta lapsesta kasvoi utelias ja peloton nuorukainen. Cousteausta tuli merivoimien sotilas, sukeltaja, merten tutkija, myöhemmin myös merten suojelija ja Oscar-palkittu elokuvantekijä. Cousteaun keksinnöt vedenalaisista kameroista hengityslaitteisiin mullistivat maailmaa niin meren alla kuin maan päällä.

Calypso-laivan todellisena kapteenina pidetty vaimo, Simone, oli voimakastahtoinen nainen. Simone ja pariskunnan kaksi poikaa, Philippe (Pierre Niney) ja Jean-Michel (Benjamin Lavernhe) olivat ihmisläheiselle Cousteaulle kaikki kaikessa - vaikka salskealla tv-julkkiksella riittikin vientiä vähän joka satamassa.

 

Julkaisuvuosi
2016

Ohjaus
Jérôme Salle

Käsikirjoitus
Jean-Michel Cousteau

Näyttelijät
Lambert Wilson
Pierre Niney
Audrey Tautou
Laurent Lucas
Benjamin Lavernhe
Vincent Heneine
Thibault de Montalembert
Roger Van Hool
Chloe Hirschman
Adam Neill
Olivier Galfione
Martin Loizillon
Ulysse Stein
Rafaël de Ferran
Chloe Williams

 

Kesto:  123 min

Tekstitys:  suomi, ruotsi

K-7

Aluekoodi:  B

Suomi julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 20 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,80 € Sulkeutuu 6 vrk 20 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.