Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÄÄN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta DVD:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu DVD on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).

 


"Valmistaudu toimintaan, seikkailuun ja jännitykseen ja tule mukaan televisiossa pisimpään pyörineen "Kunnian miehet" -armeijadraaman pyörteisiin. Sarjaa tehtiin 10 vuotta, minkä jälkeen alkoi spin-off-sarja NCIS.

"'JAG' stands for Judge Advocate General, an elite legal wing of officers trained as lawyers to investigate, prosecute and defend crimes in the military.

"JAG:n ensimmäisessä tuotantokaudessa esitellään entinen lentäjä-ässä Harmon "Harm" Rabb, joka toimii laivaston ylilakimiehenä. Harm tutkii, syyttää ja puolustaa sotarikollisia tapauksissa, jotka vievät hänet usein vihollislinjojen taakse — niin Washingtonissa kuin ulkomaillakin. Tule mukaan toimintaan heti ensimmäisestä jaksosta alkaen."

Tuotantokausi 1 sisältää yhteensä 21 jaksoa mukaan lukien harvoin esitetty "Skeleton Crew".R2-aluekoodi.

DD2.0-ääni

Alkuperäinen 4:3 kuva.

Suomenkielinen tekstitys.

Pahvinen yhteispohjoismainen R-A-J-O-I-T-E-T-T-U slipcase+ 3 muovikoteloa, joiden kansipaperit englanniksi.Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,11 €
Sulkeutuu 61 vrk 18 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,11 € Sulkeutuu 61 vrk 18 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.