Kuvaus

Hyväkuntoiset

VANHA VERSIO
Roald Dahlin klassikkoon perustuva riemastuttava tarina tarjoaa monia iloisia musiikkikappaleita, kuten The Candy Man ja Pure Imagination. Kultaisella lipulla nuori Jali (Peter Ostrum) voittaa matkan ovelan porhon, Wonkan (Gene Wilder) tehtaaseen, jota pyörittää Wonkan Oompa-Loompa -miehistö. Tehtaassa Jali, hänen isosiänsä Joe (Jack Albertson) ja muuta saavat selville, että on tärkeämpää omata lämmin sydän kuin makea suu. Älä jää kiertomatkalla pois!"
Pääosissa: 
Gene Wilder, Jack Albertson, Peter Ostrum, Roy Kinnear, Denise Nickerson, Leonard Stone, Julie Dawn Cole, Paris Themmen, Dodo Denney, Aubrey Woods

UUSI VERSIO
Mitkä ihmeet sinua odottavatkaan Villi Vonkan tehtaassa? Tutustu Suklaahuoneen pehmeään minttusokerinurmikkoon... Purjehdi Suklaajokea pitkin vaaleanpunaisessa sokeriveneessä... Kokeile Kestäviä karkkeja Keksintöhuoneessa... Tarkkaile lahjakkaita oravia Pähkinähuoneessa ja matkaa Televisiohuoneeseen lasihissillä. Löydät monia hauskoja asioita, joitakin arvoituksellisia asioita... ja seikkailun, joka on yhtä herkullinen ja makea kuin Vonkan erikoismurea kuohukermainen. Tämän lumoavan elokuvasovituksen Roald Dahlin lastenromaaniklassikosta on ohjannut Tim Burton ja sen pääosissa ovat Johnny Depp ja Freddie Highmore. Elokuva on kultainen pääsylippusi niin kekseliääseen ja mielikuvitukselliseen maailmaan, ettet halua hukata yhtäkään herkullista hetkeä.
Pääosissa:
Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Christopher Lee

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 12 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11 € Sulkeutuu 16 vrk 12 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.