Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Anne Seppälä: TOPIN TALVIPUUHIA. KOIRAKAVERIT 2. 2010 Karisto, Koirakaverit-sarja. 120-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, etukannen sisäpuolella poistetun tarran jälkeä, muuten täysin ehjä ja siisti kirja, ei merkintöjä.

Topin talvipuuhia (2010) on Koirakaverit-sarjan toinen kirja. Topi-koira taipuu moneen - tällä kertaa koulun joulunäytelmän poroksi! Siru saa olla ylpeä myös siitä, miten Topi osoittaa vainukoiran taitonsa selvittämällä Santun bändikamojen katoamisen. Kotia vailla olevalle kultaisennoutajanpennullekin löytyy juuri sopiva omistaja.
- aurinkoista varhaisteinin arkea - kotona, kavereilla, koulussa - cairnterrieri Topin tempauksilla maustettuna
- sarja tuo mukanaan koko ajan uusia, entistä suloisempia koiratuttavuuksia
- ahmimisikäisille suunnattu sarja on saanut erittäin innostuneen vastaanoton

Anne Seppälä on syntynyt Tampereella, viettänyt kouluvuotensa Etelä-Pohjanmaalla ja palannut syntymäkaupunkiinsa opiskelemaan tiedotusoppia ja kirjallisuutta. Yliopistolla hän tapasi myös nykyisen miehensä. Perheeseen syntyi kaksi lasta, jotka ovat nyt jo ehtineet aikuisikään. Hämeenlinnaan muuton myötä Anne Seppälä työskenteli joitakin vuosia mainos- ja tiedotusalalla sekä toimittajana, ja teki sitten pitkän uran kustannustoimittajana. Nykyisin hän on eläkkeellä ja asuu Hattulassa. Kirjoittamisen ohella rakkaimpia harrastuksia ovat liikunta sekä ikonimaalaus, jota hän on harrastanut jo kolmisenkymmentä vuotta. Anne Seppälä kirjoittaa myös naisten viihderomaanisarjaa Katajamäki kirjailijanimellä Anneli Kivelä.

 

 

2. Merja Jalo ja Marvi Jalo: JESSE ONGELMAKOIRA. KOIRATYTÖT 2. 2005 Karisto, Koiratytöt-sarja (ensimmäinen painos). 160-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, ehjä ja siisti kirja, ei merkintöjä.

Jesse ongelmakoira (2005) on Koiratytöt-sarjan toinen kirja. Koiratytöt-sarjan ensimmäisestä osasta tutut tytöt Jenna ja Hannele jatkavat seikkailuja nelijalkaisten karvaturrien parissa, ja meno on yhtä hulvatonta kuin ennenkin. Mukana temmeltää kultainennoutaja Jesse, josta aiheutuu nyt yllättävää harmia hauvelin joutuessa olemaan päivät yksin kotona. Kerrostaloasuntoon ei haukkuva ja koheltava koira sovi, joten Jenna joutuu pohtimaan keinoja Jessen rauhoittamiseksi, sillä muuten sitä odottaa taas koirakoti… Suosituista hevoskirjoistaan tunnetut Merja Jalo ja Marvi Jalo ovat kaikkien koiraihmisten riemuksi ottaneet uuden sarjansa pääosaan ihmisen parhaan ystävän.

Merja Jalo (nyk. Merja Viro, s. 1951 Turku) on kirjoittanut nuortenkirjoja, joista suurin osa kertoo hevosmaailmasta. Ensimmäinen teos, Yllätysori julkaistiin 1977). Osan kirjoista (Koiratytöt-sarjan sekä Pappilan ponitytöt -sarjan) Merja Jalo on tehnyt yhdessä sisarensa Marvin kanssa. Merja Jalon kirjat ovat olleet alusta saakka erityyppisiä kuin sisarensa teokset. Kirjoissa käytetään perinteisiä juonikaavoja, joissa pikkutyttö taltuttaa villin hevosen ja nuoret ratkovat arvoituksia etsivien lailla. Kirjojen menestys perustuu pitkälti niiden sarjamaisuuteen. Tuotteliaalta kirjailijalta on parhaimpina vuosina ilmestynyt viisi teosta. 

Marvi Jalo (s. 1949 Turku) on suomentaja, toimittaja ja kirjailija. Hänen tuotantonsa koostuu enimmäkseen nuorille suunnatuista hevoskirjoista. Varsinkin varhaisimmissa teoksissa on kuitenkin hevosten ohella muitakin teemoja ja hevosista kerrotaan käytännönläheisesti. Jalon myöhemmässä tuotannossa viihteellisyys on korostunut, eivätkä teemat ole enää niin syvällisiä. Jalo on kirjoittanut kirjoja myös yhdessä sisarensa Merjan kanssa. Marvi Jalo on työskennellyt avustajana harrastus- ja lastenlehdissä Villivarsa, Hevoshullu, Tuikku sekä Lastenmaa.

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 19 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 46 vrk 19 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.