Kuvaus

James Dobson: KESKENÄMME. Suomentanut Marja Hemmer, runot suomentanut Marja Sevón. 2004 Päivä Osakeyhtiö. 156-sivuinen sidottu kirja (17 x 11,5 cm), kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Keskenämme (2004; teoksesta Home With a Heart 1996) -kirja on punnittua puhetta! Se käsittelee mm. murrosikää, rahaa, seksiä ja vanhuutta. Toiset pohdinnot ovat käytännöllisiä, toiset hengellisiä; toiset vakavia, toiset humoristisia. Kaikki on kuitenkin tarkoitettu avuksi tärkeimpiin ihmissuhteisiimme – perheen onneksi! Keskenämme-kirja on koottu puolentoista minuutin pituisista päivittäisistä opetuspuheista. On melkoinen haaste esitellä aihe, sanoa siitä jotain kiinnostavaa ja lopettaa joutuisasti, jottei ohjelma-aika ylity. Sama tiivis ja selkeä esitystapa on myös kirjassa. Teoksen alussa James Dobson kirjoittaa: ”Tämä kirja on omistettu perheelle, niin miehille, naisille kuin lapsillekin, jotka elävät tässä yhteiskunnan tärkeimmässä perusyksikössä. Avioliitto- ja vanhemmuusinstituutiot ovat elintärkeitä ihmiskunnan tulevaisuudelle. Niille on annettava kaikki elämisen ja kukoistamisen mahdollisuudet yhä vihamielisemmäksi käyvässä ympäristössä. Jos kirjani artikkelit auttavat edes jossain määrin pääsemään tähän tavoitteeseen, kirjoittaminen ei ole ollut turhaa.”

James Dobson (s. 1936 Shreveport, Louisiana) on Yhdysvalloissa laillistettu psykologi ja laillistettu avioliitto-, perhe- ja lapsineuvoja. Hän toimii puheenjohtajana perustamassaan Focus on the Family -järjestössä. Tohtori Dobson on saanut lukuisia kunnianosoituksia työstään perheiden ja lasten hyväksi. Hänellä ja hänen vaimollaan Shirleyllä on kaksi aikuista lasta. James Dobson on tullut tunnetuksi sekä kirjoistaan että radio- ja televisio-ohjelmistaan, jotka käsittelevät avioliittoa, vanhemmuutta ja perhe-elämää. Suomessa Dobsonin Perheen aika -ohjelmia on kuultu Radio Deissä, ja Yhdysvalloissa ohjelmia ovat välittäneet maan suurimmat radio- ja televisioasemat. Ohjelma tavoittaa muuallakin maailmassa arviolta 50 miljoonaa ihmistä viikossa. James Dobsonin tuotannosta on suomennettu Discipline with Love (1972): Rakastava kuri (1990), Home with a Heart (1996): Keskenämme (2004) ja Molemmin puolin (2005) sekä yhdessä Shirley Dobsonin kanssa kirjoitettu Night Light for Parents: A Devotional (2002): Yölamppu: Hartauskirja aviopareille (2005).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 80 vrk 18 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 80 vrk 18 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.