Kuvaus

Alaston Kokki Vol. 4  (DVD)


Alkuperäisnimi:  The Naked Chef 4.

 

Alaston kokki - Jamie Oliver - on  hurmannut särmikkäällä olemuksellaan koko maailman keittiökulttuurin ja innostanut meitä uudenlaiseen ajatteluun keittiössä. Ohjelman nimi kertoo koko idean; vain kaikkein välttämättömin käytetään ruoanlaitossa ja ohjeet ovat helppoja ja maukkaita. Jamie osaa pitää hauskaa keittiössä ja hänen hurmaava innostuksensa tarttuu helposti myös katsojaan!

Sisältää Reseptivihkosen!

 

Koiranelämää
Jamie vie kaverinsa koirien juoksukilpailuun, jota ennen kuitenkin herkutellaan pastalla pancettan ja mozzarellan kera sekä marinoiduilla porsaankyljyksillä. Jälkiruoaksi on herkullisia pikkutorttuja.

Piknikki laiturilla
Lastenvahtina jälleen! Jamie vie lapset rannalle piknikille. Eväskorissa on uunissa paistettua kananpoikaa, ohutta marokkolaista leipää, kuskus-salaattia ja jälkiruoaksi banaanista ja marjoista tehtyjä pirtelöitä.

Pulla uunissa
Jamien sisko on raskaana! Tilaisuutta juhlistetaan kunnon kotiruoalla. Ruokalistalla on kalavuokaa, foliossa kypsennettyjä pikkuporkkanoita, ja pähkinäistä vesikrassisalaattia päärynöiden kera sekä jälkiruoaksi vaniljaista persikkakakkua.

Grillaavat kaverit
Jamie järjestää grilli-bileet. Lontoon sää ei houkuttele grillaamaan ulkosalla, mutta se ei haittaa. Cajun-maustetut lampaankyljykset, thai-marinoidut kalat ja hampurilaispihvit grillataan sisällä ja tarjoillaan sellerisalaatin ja peruna-, avocadosalaatin kanssa. Ruokailu päätetään votkalla terästetyllä vesimelonilla.

Hääkellot
Jamie on menossa naimisiin, joten on viimeinen hetki vakuuttaa tulevat sukulaiset. Jamie kutsuu perheensä ja tyttöystävänsä perheen aterialle. Ruokalistalla on pastaa ja simpukoita, uunissa paistettua lohta ja fenkolia sekä jälkiruoaksi itse tehtyä passionhedelmäsorbettia.

 

Kesto:
5 x 30 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

S/T


Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,98 €
Sulkeutuu 60 vrk 22 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 60 vrk 22 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.