Kuvaus

Jan Parker - Jan Stimpson: Sisarussuhteet: Kilpailua ja rakkautta

  • Otava, 2004; Kovakantinen kirja, 230 sivua
  • Kirjaston poistokirja: kirjaston merkintöjä ja kannessa tarramuvoia. Muuten hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut 5,10 euroa kirjeenä (=  9,10 euroa)  tai 6 euroa seurattavana pakettina (= 10 euroa) Suosittelen pakettia varsinkin jos lähetyksen arvo on korkeampi, koska en voi vastata postin hukkaamista kirjeistä,
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Sisarusten väliset mustasukkaisuudet ja nahinat ovat tuttuja brittiläisille kasvatusalan ammattilaisille Jan Parkerille ja Jan Stimpsonille. Kirjassaan Sisarussuhteet he käsittelevät monipuolisesti varsinkin lapsuuden ajan perhesuhteita.

Parker ja Stimpson kertovat mm. siitä, miten lapsen sopeutumista uuteen sisarukseen voi helpottaa, miten lasten riidat voi ratkaista ja kuinka heidän yksilöllisyyttään voi tukea. Mukana on myös ohjeita erityistilanteisiin, kuten sisaruksen sairauteen tai vammaisuuteen, kaksosuuteen, avioeroon ja uusperheiden elämään. Teksti on käytännönläheistä ja esimerkkejä on runsaasti.

Kirjoittajat korostavat sisarussuhteiden merkitystä elämässä. He muistuttavat, että usein juuri sisarussuhde on elämämme pisin ihmissuhde; se voi kestää kauemmin kuin suhde vanhempiin, puolisoon tai lapsiin.

hakusanat: sisarukset perhe perhe-elmä sisaruksen saaminen sisarusten väliset suhteet mustasukkaisuus sisaret veljet lapsiperheet sisarusten väliset riidat nimittely sisarusten välinen kiusaaminen lapsen tunteet psykologia itsetunto suosiminen lapsen iidentiteetti ongelmat uusperheet avioero puberteetti teinit nuoret lapsen ystävät kaksoset kolmoset sairas lapsi perheessä vammainen lapsi perheessä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 23 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 61 vrk 23 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.