Kuvaus

Jan Wong: Punaisen Kiinan blues. Pitkä marssini Maon Kiinasta nyky-Kiinaan

  • Otava, 1997; kovakantinen kirja, 458 sivua, mustavalkoisia kuvia
  • Kannessa tarramuovia (vaikka kirja EI ole kirjaston poisto), muuten se on Ok kunnossa
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut pakettin 7 euroa = 12 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Kanadankiinalainen , myöhemmin lehtinaisena uran thenyt Jan Wong hylkäsi 1970-luvun alussa länsimaisen kevytmielisyyden ja matkusti Kiinan lapioimaan sianlantaa pellolle ja marssimaan kultturivallankumouksen riveissä. Hänen muistelmissaan paljastuu mitä 1970-luvun Kiinassa tapahtui. Ihanteisiinsa pettyneenä Jan Wong palasi länteen, mutta 1980-luvulla hän matkusti toimittajan uudelleen Kiinaan Tiananmenin aukion tapahtumien ja Deng Xiaopingin valtakauden talousuudistusten keskelle.

Wong kertoo monista ihmiskohtaloista ja elämästä ideologian pakkopaidassa.

hakusanat: Kiina Kiinan historia Mao maolaisuus kulttuurivallankumous Kiinan historia Kiinan nykyhistoria diktatuurit kommunismi Den Xiaoping Tinanmenin aukion verilöyly ihmisoikeudet maantiede politiikka yhteiskunta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 8 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 39 vrk 8 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.