Kuvaus

Neljä kehuttua Austen sovitusta. Mukana myös Colin Firthin tähdittämä Ylpeys ja ennakkoluulo jota pidetään yleisesti kaikkein parhaana tulkintana. Yksittäisissä levyissä muutamia hyvin hentoja naarmuja.

 

Austenin romaanien suosio vielä lähes 200 vuotta niiden julkaisun jälkeen on huikeaa. Tämä johtuu hänen käyttämistään universaaleista aiheista kuten avioliitto, sosiaalinen painostus ja sukupolvien välinen kuilu. Ihmiset rakastavat Austenin luomia vahvoja, kiihkeitä ja vaatimattomia sankarittaria sekä hänen painotustaan järkeen, kohtuullisuuteen, uskollisuuteen ja harkintaan, mutta ennen kaikkea säkenöivää dialogia, veitsen terävää mieltä, ihania henkilöitä ja nerokkaita juonenkulkuja, jotka ovat tehneet hänen romaaneistaan suuria menestyksiä myös televisiossa. 

Ylpeys ja ennakkoluulo
Varakkaan poikamies Mr. Darcyn ja eloisan Elizabeth Bennetin välinen suhde on tunteikkaan ja koskettavan tarinan selkäranka. Jennifer Ehlen ja Colin Firthin intohimoiset roolisuoritukset luovat käsinkosketeltavan sähköisen tunnelman tunteita hehkuvalla läsnäolollaan.
Alkuperäisnimi: Pride and Prejudice Kesto: 5h10min Valmistusvuosi: 1995 Kuvaformaatti:16:9 Anamorfinen Widescreen 1.78:1 Ääniraita: Englanti DD 5.1, 2.0 Teksitys: suomi, ruotsi, norja 

Järki ja tunteet
Klassinen draama varakkaan perheen sisaruksista, Elinorista ja Mariannesta. He menettävät varakkuutensa, kun heidän isänsä äkillisesti kuolee. Sisarukset ovat nyt uudessa tilanteessa. Heidän täytyy löytää sopivat aviomiehet.
Alkuperäisnimi: Sense and Sensibility Kesto: 3h 2min Valmistusvuosi: 1981 Kuvaformaatti: 4:3 FullFrame 1.33:1 Ääniraita: Englanti DD 2.0 Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja 

Mansfield Park – Kasvattitytön tarina
Tarina sijoittuu Mansfield Parkin kartanoon ja siellä asuvaan Sir Thomas Bertramin perheeseen ja heidän köyhään sukulaistyttönsä Fanny Priceen. Saavuttaako Fanny milloinkaan kunnioitusta, tasa-arvoisen aseman perheessä tai unelmiensa miehen?
Alkuperäisnimi: Mansfield Park Kesto: 5h 13min Valmistusvuosi: 1983 Kuvaformaatti: 4:3 FullFrame 1.33:1 Ääniraita: Englanti mono Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja 

Emma
Emman tapahtumat sijoittuvat pieneen Highburyn kylään, missä Emma Woodhouse alituisesti yrittää naittaa ystäviään sopiviksi katsomilleen miehille. Mutta koska hän usein erehtyy arvioinneissaan, antaa hänen naapurinsa ja lankonsa herra Knightley hänelle ankaraa kritiikkiä. Vaikuttimenaan toki jotain aivan muuta kuin veljellinen rakkaus.
Alkuperäisnimi: Emma Kesto: 4h 22min Valmistusvuosi: 1972 Kuvaformaatti: 4:3 FullFrame 1.33:1 Ääniraita: Englanti DD 2.0 Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 9 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 17 vrk 9 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.