Kuvaus

Neljä DVD:tä jossa Jane Austenin romaanien elokuvia 1) Järki ja tunteet (elokuva) 2) Emma (elokuva) 3) Järki ja tunteet (elokuva) ja samalla pakkauksessa Shakespear in Love (elokuva) - myydään hintaan 1 euro per DVD + toimituskulut tai kaikki 3 DVD-pakkausta 3 euroa + toimituskulut 6 euroa = 9 euroa (kuvassa myös yksi jo myyty DVD)

  • Toimituskulut 1-2 DVD:n toimituskulut 4 euroa; 3 DVD: toimituskulut 6 euroa
  • DVD:t ovat käytettyjä mutta hyväkuntoisia pääasiallisestai kerran katsottuja
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Imloita myyjälle minkä/mitkä DVD:t haluat ostaa. Maksa DVD:t ja toimituskulut, niin myyjä lähettää DVD;n tai DVD-paketin kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän levyjä/kirjoja eri ilmoituksesta, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

TÄSSÄ MYYTÄVÄT DVD:t:

1) Järki ja tunteet

  • elokuvaversio 1996 (oscar voittaja Gwyneth Paltrow); kesto 2 h 2 min.; tekstitys suomeksi
  • suomenkielinen kansi

2) Emma

  • elokuvaversio 1995; tekstitys mm. suomeksi ja monella muulla kielellä; näyttelijät mm Emma Thompson, Kate Winslet ja Hugh Grant

3) Kaksoispakkauksessa kaksi elokuvaa; 1) Järki ja tunteet (elokuva 2005; näyttelijä mm Keira Knightley ja Matthew MacFadyen; kesto 2 h 2 min. tekstitys mm, suomeksi ja ruotsiksi ja muilla kielillä; 2) Shakespear in Love (elokuva 1998; kesto 1 h 59 min; tekstitys mm suomi ja ruotsi ym.

  • enlanninkielinen kansi

hakusanat: Jane Austen filmatisoinnit elokuvat elokuvaversiot romantiikka romanttiset elokuvat klassikot elokuvaversioina DVD filmerPride and prejudice Sense and sensibility Stolthet och fördom Förnuft och känsla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 11 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 106 vrk 11 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.