Kuvaus

[1215]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu opus Jane Green diggareille.


Jane Green: Roolit vaihtoon

Vauhdikas viihderomaani tarttuu tosi-tv:stä tuttuun aiheeseen

Mitä tapahtuu, kun muotilehden menevä toimittaja vaihtaa kuukaudeksi osia kotiäidin kanssa? Trendilehden päätoimittaja keksii tehdä aiheesta jutun, ja niinpä Vicky, lontoolaislehden sinkkutoimittaja, matkaa Atlantin yli ja ryhtyy hienostoperheen kotiäidiksi. Vastaavasti Amber, samaisen perheen hemmoteltu kotiäiti, lähtee Lontooseen kokeillakseen kykyjään toimittajan työssä.

Itse asiassa sinkkutoimittaja Vicky on salaa haaveillut perheestä ja lapsista, kun taas ylelliseen joutilaisuuteen kyllästynyt Amber uskoo olevansa varsinainen uranainen. Kumpikin heittäytyy koitokseen täysillä, mutta seuraukset ovat enemmän kuin yllätyksellisiä. Toisen koti, ystävät, lapset ja – no niin, seksikäs aviomies – synnyttävät monimutkaisia tilanteita, ja sitten tunteet astuvat peliin...

Nykynaisen monia rooleja hilpeän terävästi tutkiva viihderomaani on menestyskirjailija Jane Greenin uutuus, joka oitis nousi Englannin eniten myytyjen kirjojen listalle.

2. painos

Suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom

Karisto Kirjapaino OY - Hämeenlinna 2011

VOITTOHUUTO ja PK. 3,30e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 10 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 51 vrk 10 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.