Kuvaus

[AC0916] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, OK ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos UINTIKUNINGAS Jani Sievisen diggareille.

 

Jani Sievinen & Kari Melart: Janin tarina 

"Mitään ei saa ikinä jättä kesken. Maailmassa ei ole sellaista asiaa, jonka yli ei voi päästä."

Arvovaltaisten asiantuntijoiden mukaan Jani Sievisellä ei ollut lahjoja päästä maailman huippu-uimariksi. Lisäksi sanottiin, että hänellä on huono tekniikka. Esa Sievistä pidettiin kylähulluna, kun hän murskaavista arvioista välittämättä teki ankarasti työtä Janin kanssa. Vesi on uimahallissa täällä samanlaisya kuin muuallakin, he järkeilivät ja paneutuivat siihen miten tavoite saavutetaan.

Kirjassa Jani Sievinen käy mm. läpi elämäänsä lapsuudesta lähtien ja paljastaa asioita, joista ei ole puhuttu julkisuudessa tätä ennen....

1. painos

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1996

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 87 vrk 6 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 87 vrk 6 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.