Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää 3 jaksoa!

JOSA JA TAIKAVIULU
Josa on pieni ja heiveröinen poika, josta ei voi koskaan tulla suuren ja vahvan isänsä kaltaista miilunpolttajaa. Mutta Josa saakin ystävältään taikahuilun – kun huilulla soittaa sävelmää kasvaa sen kuulija vahvemmaksi ja suuremmaksi, ellei sävelmää soita takaperin, jolloin kuulija päinvastoin kutistuu.

SAMMAKKOPRINSSI
Komea Sammakkoprinssi kadottaa kultaisen pallonsa. Prinssi jopa vakuuttaa rannalla olevalle ihmistytölle ottavansa hänet vaimokseen, jos tämä vain toisi pallon takaisin. Tyttö palauttaakin pallon, mutta Sammakkoprinssipä aikookin pettää lupauksensa, ja ui kotiinsa lammen pohjaan. Sammakkokuningas kuitenkin muistuttaa poikaansa, että lupaukset on pidettävä.

OI IHANA PANAMA
Pikku Karhu ja Pikku Tiikeri asuvat joen lähellä. Eräänä päivänä joki kuljettaa mukanaan banaanilaatikkoa, joka on kotoisin paikasta nimeltä PA-NA-MA. Banaanintuoksuisesta paikasta nimeltä Panama tulee Pikku Karhun ja Pikku Tiikerin unelmien maa, ja sinne heidän on päästävä.Suomalaiset äänet: Jarmo Koski, Iikka Keskinen, Severi Keskinen ja Riikka Oksanen
DVD kuvaformaatti: 4:3 FullFrame 1.33:1
DVD ääniformaatti: Suomi, Ruotsi, Norja
DVD tekstitykset - ei tekstitystä
Pituus: n. 50 min
Ikäraja: K-3


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.