Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sotilaiden ja vakoilijoiden urotekoja toisessa maailmansodassa

"Vuosina 1940-1943 suurin osa Eurooppaa oli lujasti Saksan hallussa. Silti miehitetyissä maissa käytiin salaista sotaa: vastarintaliikkeiden jäsenet hankkivat liittoutuneille tietoja saksalaisten sotavoimista ja tekivät sabotaaseja henkensä uhalla, sillä kiinni joutuneille ei annettu armoa. Heidän ja saksalaisten välillä vallitsi tappava kissa ja hiiri -leikki, jonka tuloksena liittoutuneet aivat ennakkotietoja Saksan salaisimmistakin aseista ja suunnitelmista. Ja kumpikin osapuoli pyrki harhauttamaan vihollista syöttämällä tälle tekaistuja tietoja, jotka osoittautuivat ratkaiseviksi monissa sodan suurtaisteluissa.

Myös eri armeijoiden erikoisjoukot suunnittelivat ja toteuttivat mitä erikoisimpia ja uhkarohkeimpia operaatioita, joissa pienet sukeltajaryhmät saattoivat käydä taistelulaivojen kimppuun tai muutaman miehen kommando-osastot hyökätä valtavaan tehtaaseen. Monet niiden veteraaneista saivat kertoa urotöistään vasta vuosikymmeniä sodan jälkeen."

 

Karisto 2004, 4. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; ensilehdellä iso omiste.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2017 8:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.