Kuvaus

[W0617]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos SEKSIN / NAIMISEN / PANEMISEN diggareille.  AIVAN MAHTIOPUS. LUE, OPI ja "NALLI PALAA" SALETISTI!

MAKSAA TILATESSA 28,00e + PK. -> KATSO  http://www.basambooks.fi/kirja/9789522600998/rajaton/kirjat/
 

Jared Diamond: Miksi SEKSI on hauskaa? 

Diamond, yksi kuuluisimmista tutkijoista fysiologian ja geologian saralla, käsittelee teoksessaan hauskasti läpi erilaisia ihmisen seksuaalisuuteen kuuluvia osasia. Sen seitsemän lukua käyvät läpi muun muassa ei-verbaalisen viestinnän, sukupuolten välisen ikiaikaisen taistelun, miesten rintaruokinnan mahdollisuuden (kyllä, se on mahdollista!), naisten menopaussin evoluution sekä henkilökohtaisen suosikkini, miesten olemassaolon oikeutus (käsitellyn tapaustutkimuksen perusteella sitä ei oikein ole: miehet ovat ylikasvaneita, ikävä kyllä sekä puhuvia että itsenäisesti toimivia siittiötehtaita; luontoäiti, korjaathan virheesi pian, jooko?). Erityisen hauskaa luettavaa on myös peniksen evoluutio: kyseessä on miesten perusmacho tapa kilpailla toistensa kanssa. Lisäksi kävi ilmi, että miehet ovat vihdoin keksineet sen, mitä naiset ovat tienneet jo kauan: suurin osa heteronaisista ei saa orgasmia yhdynnässä (ja nimenomaan yhdynnässä, sillä miehille mikään muu seksin muoto ei ole "oikeaa" seksiä). No, kuka nyt voi olettaa naisen saavan keskimäärin neljässä minuutissa (tämäkin luku Diamondilta) orgasmin... paitsi tietysti todellisen ekspertin, siis toisen naisen, kanssa. Tämän jälkeen suurimpana kysymysmerkkinä on se, miksi heteronaisia enää ylipäätään on.

Tieteen popularisoinnin piirissä Miksi seksi on hauskaa? on yksi parhaiten kirjoitetuista teksteistä. Kaikki tietävät, että seksi kiinnostaa kaikkia, erityisesti niitä joilla seksuaalisuus on hyvin yhteisönsä takia hyvin rajattua, joten voinee olettaa, että kirjaston hämärässä nurkassa tätä kirjaa selaillaan hyvinkin tiiviiseen tahtiin. Parasta tässä on tietysti se, että tieteellinen ajattelutapa, todisteiden käyttö ja niiden pohjalta loogisten tulkintojen tekeminen, tulevat tutuiksi myös niille, jotka evoluution ajatusta eniten karsastavat ja joilla näin on koko teoriasta täysin mutu-tuntumalla rakennettu "totuus".

1. painos

Suomentanut Tiina Ohinmaa

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 1998

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 1 vrk 21 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 1 vrk 21 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.