Kuvaus

Vuonna 1995 Seinäjoen Tangomarkkinoilta tunnetuksi tullut JARI SILLANPÄÄ (s. 1965) on muun muassa palkittu Iskelmä-Finlandialla, edustanut Suomea Euroviisuissa ja voittanut vuonna 2011 Syksyn Sävel -kilpailun.

Nyt saat rakastetun laulajan huippukappaleet VALITTUJEN PALOJEN vuonna 2012 ilmestyneellä kokoelmalla SYDÄMELLISESTI – JARI SILLANPÄÄ. Komea 2 CD-levyn kokoelma tuo kuultavaksesi ja nautittavaksesi hitit menestyksekkäiden vuosikymmenten varrelta. Hanki nyt uutuus itsellesi tai anna varmasti arvostettu lahja hyvän musiikin ystävälle!

  • Yhteensä 40 toivotuinta laulua.
  • Mukana ohjelmistovihkonen, jossa Esa Niemisen kirjoittama johdanto.
  • 2 CD:tä, yhteiskesto 2 t 30 min.

2-CD on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

CD 1

Satulinna Oot täydellinen Kaduilla tuulee Elokuun ilta Kasvot väkijoukossa Jos saan sulle itseni antaa Lago Maggiore Olen luonasi aina Punainen taivas Kirjoitettu tähtiin Ruusunoksa ja kyyhkynen Pariisi-Helsinki On aika auringon Bum bum bum Kesäinen häävalssi Heräävä Wien Auringonnousu Tässä kaikki on Sydämemme laulu Valkeaa unelmaa

CD 2

Keinu kanssani Romanesca Olet mulle maailmain Sinua, sinua rakastan Puhu hiljaa rakkaudesta Jäljet hiekassa Unta en saa Kuuleeko Eero Takes 2 to Tango Onnenetsijä Pidä minusta kii Meidän laulumme Sydän mua ohjaa Kaunis ikävä Paremmin kuin kukaan muu Hän laulaa Oon kuka oon Vierellesi kaipaan Yön väistyessä Räystäät jos tippuu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Sulkeutuu 4 vrk 5 h 50 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4 € Sulkeutuu 4 vrk 5 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.